ale poto msedíš v krčme po škole, 9 ľudí pri stole a 8 z nich (všetci okrem teba ) si tam krásne fajčkajú.. po pol roku ma to lzomiloo... ale aj tak si dam le nna vacsich akciach
ja fajčím, ale zase nie pravidelne... jedine ak som moc nervózna a nahnevaná, čo je asik tak 3 až 4 krát do mesiaca, ale zase to stiahnem aj celú krabičku... alebo keď som vonku s kamošmi a to aj ojedinele a maximálne 2 cigarety, viac nie...
@ssnehulienka as you wish...takze jeden jediny tah som este nefajcil a ktomu ze tato tema tu uz bola, .. mam pocit ze je tazke najst den ked tu nieje...ale zas tvoj krasny apel ako ruku na srdce bol pekny tah ..to ma dostlo tak ja ti tu teda uprimne odpoviem aj ked odpoved bude trvat dlhsie s jedonu rukou fajcil som asi pred rokom a tiez to skor bola zalezitost toho ze sme boli s partiou na dovolenke a vsetci pili a vsetci fajcili a tak...ved to poznas...inak niesom vyznavacom tohto sportu
@belzeboss ja ti to kľudne objasním... chcela som si proste spraviť menší prieskum o fajčení ľudí z birdzu a ostatné akety nejako moc nesledujem... tak
Potiahol som naposledy sobotu a nebolo mi potom dvakrát fajin....pred dvoma rokmi keď som začal chodiť na strednú,tak vtedy som sa spustil, asi mesiac v kuse každý deň,len aby som zapadol do kolektívu a bol oblúbený...ale potom som prestal a až na pár výnimiek sa držím od cigariet dosť ďaleko...a nemám rád ten smrad,či už z úst alebo z bundy.....
ale tento birdz je nejaky divny fakt aby len 60% ludi co tu su nekedy fajcilo a s toho fajci aktivne polovica mozno , takze 30% ludi co diskutuje na birdzi fajci ? neni to nejak malo ? sak svet je taky skur*eny ze fajci pije fetuje uz kazdy treti clovek
@torpedo08 mám pocit, že to tu je skreslené tým, že tu sú väčšinou mladí ľudia... keby si robil prieskum vo vzorke, kde by boli rôzne vekové kategórie určite by to vyzeralo inak.
@musee nemyslím si, že som ok ale určite nei kvôli tejto vete.. snažila som sa podškrtnúť fakt, že chcem, aby ste boli úprimní. faka čo sa ti na tej vete nepáči citlivka moja,?
@ssnehulienka ty sa pýtaš na vec ,kto ešte nefajčil, čiže chceš vedieť nefajčiarov a fajčenie berieš normálne. a tým ruka na srdce je to vygradované.
A len tak pre zábavu ,tvoja fotka má stred a najvačšie osvetlenie (čiže je vidno najviac detailov) na tvojich prsiach .S toho vyplýva ,že si buď mizerný fotograf alebo je to zámer
@musee áno, pýtam sak, kto ešte nikdy nefajčil a tou vetou chcem len podčiarknuť to, aby ľudia netvrdili, že nikdy nefajčili aj keď si le npár krát potiahli. kapiš?
ehm, čo?
mám pocit, že som mizerný fotograf lebo že by to bol zámer, o tom neviem
ale si prvý čo si mi to pvoedal a to ju tu mám už vcelku dlho... ďakujem za užitočný postreh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
aj ja so mna teba hrdá
JA som tiež mala ten postoj až kým som neprišla na moju súčastnú školu (a človek by si aj šiel myslieť, že bilingválne gymnázium je slušná škola..
som šťastná a zároveň hrdá za to, že som ti to práve ja mohla prinavrátiť
kurím, nemám na to roky a aj tak čo akože, mne to je tak jedno
ale poto msedíš v krčme po škole, 9 ľudí pri stole a 8 z nich (všetci okrem teba ) si tam krásne fajčkajú.. po pol roku ma to lzomiloo... ale aj tak si dam le nna vacsich akciach
ale inak milé, milééé...
a je to humus strašný ale páči sa mi ako ten dym ide z úst (s deckami vonku by som ale nefajčila (blee) )
never more
humus to je, nepochopím jak to može niekomu chutiť, ale voniať
ale zase taká vodná fajka ...
ty si ok?
@ssnehulienka
A len tak pre zábavu ,tvoja fotka má stred a najvačšie osvetlenie (čiže je vidno najviac detailov) na tvojich prsiach .S toho vyplýva ,že si buď mizerný fotograf alebo je to zámer
ehm, čo?
mám pocit, že som mizerný fotograf lebo že by to bol zámer, o tom neviem
ale si prvý čo si mi to pvoedal a to ju tu mám už vcelku dlho... ďakujem za užitočný postreh