Ahooj všetkým.... chcela by som sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť s autom pre postihnutého človeka ... pre záujemcov pre moju spolužiačku No tak poďme k téme potrebovala by auto za 6500 eur a menej tak 3-4 ročné, pravdepodobne s veľkým kufrom. J
Ahoj, taketo auta sa kupuju zvacsa aj s prispevkom od statu, aj ked neviem presne kolko je urceny prispevok od statu na takyto ucel.
V rodine sme kupovali taketo auto pre ztp, paru rokov dodadu(tusim ze uz je to 6,5 roka?) bol to peugeot 307(nie kratky, ale ten dlhy) kvoli kufru a aby sa tam vmestil aj vozik.
Auto spolahlive, na ucel posluzilo, a pravdepodobne sa bude aj predavat, toto leto, hoci ho je skoda lebo je fest zachovale a nabehanych ma len cosi cez 40K km!!!!
Ale ty hlavne neporad kamaratke bazarove auto, kde ich oklame kadekto, radsej nech sa pyta znamych ci nemaju oni nejakych znamych a tak..vzdy je to lepsie ako bazarove auta.
@hricik diki za radu aj podla mna je peugeot dobré auto len že oni také nechcú chceli by volačo ako dacia duster alebo VW golf v variant ale jej sa strašne páči dacia lodgy lenže je to drahé auto a peniaze im dajú 6500 eur ale diki za radu poviem jej to
@wikuska97 no v prvom rade Dacia je dost shit..ale kazdeho osobna vec. Druha vec VW golf variant je o nicom. Este aj kufor ma mensi od 307-ky(minuly tyzden som bol pozeraz na novy golf variant, a ten kufor je bieda
Keď čítam poniektoré príspevky, tak som permanentne od smiechu na kolenách. Som zvedavý, že aké absurdnosti tu ešte zaznejú, sná´d možnosti sú neobmedzené. Ke´dže ako jediný sa vyjadrím k temé a tou je typ auta tak to bude voľba na prvom mieste MPV na druhom mieste Combi a na treťom mieste crossover na štvortom mieste zhluk ostatných hajtrí 3-4 ročných za cenu 6 500 eur. Pre človeka s imobilitou je dôležitý priestor, svetlá výška, pasívna a aktívna bezpečnosť, komfort a prevádzkové náklady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
V rodine sme kupovali taketo auto pre ztp, paru rokov dodadu(tusim ze uz je to 6,5 roka?) bol to peugeot 307(nie kratky, ale ten dlhy) kvoli kufru a aby sa tam vmestil aj vozik.
Auto spolahlive, na ucel posluzilo, a pravdepodobne sa bude aj predavat, toto leto, hoci ho je skoda lebo je fest zachovale a nabehanych ma len cosi cez 40K km!!!!
Ale ty hlavne neporad kamaratke bazarove auto, kde ich oklame kadekto, radsej nech sa pyta znamych ci nemaju oni nejakych znamych a tak..vzdy je to lepsie ako bazarove auta.