Baby chceli by ste mat deti so starym 50nikom keby mal 160 cm , velky bachor, bol chlpaty ako gorila nielen na hrudi az po pupok ale aj na chrbte, z nosa a usi by mu vyrastali chlpy smrdel by, ale mal by milony na konte honosne vily, jachty a ferari?
samozrejme, sú ženy, ktoré chcú peniaze, no je smutné, že chcú len tie peniaze a nič iné, nech sa nehnevajú na mna, no v mojich očiach nemajú hodnotu
mne napríklad vilu ani ferrari netreba, stačí mi domeček na opustenom ostrove
inak, of course že peniaze sú dôležité, ale neviem si predstaviť mať vedľa seba človeka, ktorého opisuješ, nesúdim síce podľa vzhľadu.. ale nie, proste nie
@miaja lebo v skutocnosti si povahu a charakter pri vybere partnera vsima 1% ludi .... povaha a charakter je dolezity pri vybere kamaratov, nie partnera---partner=clovek s kym mam pravidelny sex a zakladam rodinu, mam deti, a pod....zeny sa aj tak najviac vykecavaju s muzskymi kamaratmi, ktorych friendzonuju z mnohych dovbodov (nemaju prachy alebo su skaredi alebo oboje) alebo maju rozum a najdu si gay kamosa
wow, musim byt brutalne trapna, ked sa frajerim s kamaratom. to uz ani v tom 1% nie som, proste cele odveci
no vazne, v @23 som nenasla jedinu myslienku, ktora by ma nenutila posielat virtualne posmesne pohlady, rozumy jak ked ozrani na dedine rozoberaju smrt kennedyho
@newcomer nie kazda zena je taka, netreba zase zovseobecnovat. velakrat plati aky pozicaj taky vrat a ked nieco ocakavas tak to casto aj dostanes.
@Miaja ja si neviem predstavit ze by som flirtoval so zenou, ktora by ma fyzicky odpudzovala aj keby bola bohata a mala perfektnu povahu charakter a bola inteligentna.
@anamor@Nicolkaa dievcence, kazdy vie,ze klamete, lebo som vas presne vystihol a teraz ma osocujete ako neuspokojene feministky po 6.zasadnuti celosvetovej rady feminstiek v New Yorku alebo ako trafene husicky--vase spinave triky vam aj tak nikto neuveri,takze smola hodte fotky svojich frajov a ked budu ti chlapi skaredi a chudobni,tak uverim,ze trepem nezmysly a vam ide o charakter sice neviem ako,ked ani same ho nemate
@Xxar3s kazda nie, ale vacsina ano... a moje ocakavania sa naplnili zatial tak v 1%
@xxar3s ja som ale nemyslela, že výzor je úplne nepodstatný partneri by sa mali navzájom priťahovať, to ano ale aj tak mne na povahe a inteligencii záleží.. aj na tom či máme niečo spoločné, napr. záľuby alebo životné ciele... ono každý má nejaké kritériá, ktoré by mal partner spĺňať... a niekomu sa môžu páčiť aj 50 ročný chlpatí tučkovia ale ak bude bezcharakterný dement tak ani taká ktorej by sa vzhľadovo páčil by ho nechcela
@newcomer ja som ani nikde nenapísala že výzor je úplne nepodstatný... ale sú aj iné, dôležitejšie veci na ktoré prihliadam pri výbere partnera... ale ako vidím tvoje komenty, tebe nemá zmysel niečo hovoriť... mysli si čo chceš...
Prečo by mala každá, ktorá napíše, že nie, klamať samú seba?
Čo keď nie sme všetky zlatokopky? Čo keď sú tu ešte stále aj ženy, ktorým ide o lásku, šťastie, sympatie, príťažlivosť...?
Určite by som s ním nechcela mať nič, a už vôbec nie deti a rodinu. Keď ma človek osloví, tak tým, aký je, kto je, ako sa ku mne správa a čo k nemu cítim a vôbec ma nezaujíma, či má na účte 1euro alebo milión.
Raz som mala vzťah s jedným, ktorý síce nebol boháč, ale v núdzi teda tiež nebol, mal byt, auto, dobrú prácu aj plat, žiadne dlhy a našetrené peniaze. Boli sme spolu tri roky. Proste to už potom nebolo ono, načo teda ostávať, keď nie som šťastná a po citovej stránke nedostávam to, čo od vzťahu očakávam?
ja mozem byt rada ak si niekoho vobec niekedy najdem ale neviem si predstavit bohaca, ktory ma na ucte miliony a smrdi a nie, nechcela by som, radsej budem cely zivot sama...
Ja by som napriklad take dievca co spava s barzkym a nie to este so starymi,nikdy nechcel fuj ... Ved to By sa mi znechutila, v mojom pripade by sa potom uz ani poriadne nepostavil DDDDDDD
@miaja a ja nikde netvrdim, ze si pisala o nepodstatnosti vyzoru...dievca, dievca, zase si ma sklamala..to skor tebe nema zmysel nieco hovorti, lebo si velmi domyslava a vkladas mi do ust veci, ktore som ani nepovedal...hnusis sa mi, lebo tvoje spravanie svedci o nizkom IQ a ubohom charaktere
Ide muž domov v podnapitom stave taxíkom. Zúfalý z toho, že vie, že ho manželka podvádza. Preto hovorí taxikárovi: "Poď so mnou hore, nech mám nejakého svedka, aby si videl aj ty ako sa bude váľať v posteli s druhým!" Taxikár ide teda s mužom do bytu a vidí tam to čo očakávali. Žena v posteli s druhým mužom, nie veľmi pekným si užíva radostné chvíle. Muž začne kričať, ziapať aj plakať naraz. Chce ísť k mužovi a vybaviť si to s ním ako chlap s chlapom. žena začne kričať "nieeee nerob to nebi ho, zplatil nám všetky účty, splatil hypotéku, kúpil to nové krásne auto na ktorom sa vozíš, našej dcére zaplatil súkromnú školu!" Chlap sa zúfalý otočí na taxikára a pýta sa ho : " No vidíš to ? A teraz mi povedz čo mám robiť..." A taxikár pohotovo odpovie: " NOOO, ja na tvojom mieste by som ho rýchlo zakryl, aby neprechladol"
S jedným milionárom som chodila, ale dopadlo to nevalne, zrejme kvôli veľkému vekovému rozdielu. Ale inak fajn chlap, inteligentný, scestovaný. A nebol to hulvát, ktorý by si myslel, že za peniaze sa dá kúpiť všetko.
Nie. Ja chodím s chalanom, čo robí vo fabrike na výrobu automobilov, máme staré auto, mobil mám Samsung galaxy s3 mini ešte stále, žijeme v podnájme, ale keď sa na neho pozriem, cítim hrdosť, lebo je aj pekný, aj múdry, aj zručný a viem, že všetko čo by týpek popísaný v príspevku @0 získal za deň a nevážil by si to , my získame síce za niekoľko rokov, ale bude to naše, vybudované od piky, bez pomoci a budeme sa z toho kurva tešiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
mne napríklad vilu ani ferrari netreba, stačí mi domeček na opustenom ostrove
inak, of course že peniaze sú dôležité, ale neviem si predstaviť mať vedľa seba človeka, ktorého opisuješ, nesúdim síce podľa vzhľadu.. ale nie, proste nie
ale bola by som ochotná si ho vziať, ak by som sa ho nikdy nemusela dotknúť (okrem nejakého toho podania ruky a po svadbe by záhadne umrel
umelým oplodnením (za inak rovnakých podmienok ako @16 )
ale fajn, človek čo smrdí a je tak hrozne zarastený sa o seba zjavne moc nestará, takže aj keby som bola hetero, tak nie, nechodila by som s takým.
no vazne, v @23 som nenasla jedinu myslienku, ktora by ma nenutila posielat virtualne posmesne pohlady, rozumy jak ked ozrani na dedine rozoberaju smrt kennedyho
Taký človek, ako si opisoval sa vie v pohode zmeniť. Možno ba dokonca ho vie zmeniť tá partnerka.
@Miaja ja si neviem predstavit ze by som flirtoval so zenou, ktora by ma fyzicky odpudzovala aj keby bola bohata a mala perfektnu povahu charakter a bola inteligentna.
@Xxar3s kazda nie, ale vacsina ano... a moje ocakavania sa naplnili zatial tak v 1%
Čo keď nie sme všetky zlatokopky? Čo keď sú tu ešte stále aj ženy, ktorým ide o lásku, šťastie, sympatie, príťažlivosť...?
Určite by som s ním nechcela mať nič, a už vôbec nie deti a rodinu. Keď ma človek osloví, tak tým, aký je, kto je, ako sa ku mne správa a čo k nemu cítim a vôbec ma nezaujíma, či má na účte 1euro alebo milión.
Raz som mala vzťah s jedným, ktorý síce nebol boháč, ale v núdzi teda tiež nebol, mal byt, auto, dobrú prácu aj plat, žiadne dlhy a našetrené peniaze. Boli sme spolu tri roky. Proste to už potom nebolo ono, načo teda ostávať, keď nie som šťastná a po citovej stránke nedostávam to, čo od vzťahu očakávam?
Mohol by mat aj neviemco, ale keby ma odpudzoval, jednoducho by som sa nijako neptemohla...