More vy ste uplne mentalne zaostali ludia ... vy nemate ani trosku ludskosti ... a musite tu pisat kok*tiny ... je to moja vec co chcem a bola tu poznamka mam pockat kym ma to prejde ... a ja mu poviem jedno AZ DO KONCA ZIVOTA BUDEM ANTIFASISTA !!! .... mam pockat co som ja ty decko ktore za tyzden je punk potom nacek potom hop hip potom dnb a takto meni styli ??? ... ja som sa pytal normalne tak mi normalne odpovedzte a ja vam podakujem a nepište tu pičov*ny ,,,, Prajem pekny den deti ... a som chlap neni som žena !!!!
@punkskaoi do konca života budeš antifašista? good luck. zrejme si práve objavil Konflikt, už dva týždne si veľký pankáč, len ešte nie dosť veľký, treba k tomu vybíjaný opasok Kanady už dúfam máš, to by is bez nich vôbec nebol pankáč, antifašista už vôbec!!
čo mate všetci s mojim vekom dočerta?! Ja nemám žiaden štýl ako je toto možné no pokiaľ nie sú rifle, botasky, tričko štýl a asi si ma nepochopil v predošlom komente ale necham to tak.
@wewo debilko tento mi to povie ... bezkaj si vyberat vši s dredikov a fajčiť travicku ... ked sudis ludi podla toho co si obliekaju ... a vies kde mam stary opasok ??? ... ak vies v CZ bol koncert pod parou najvacsi koncert v CZ ... a tam som daroval moj opasok malemu cjlapcovi ... debilko !!!
ty vole ... pytam sa kde zozeniem opasok ...A RETARDOVANY LUDIA ZACNU KRITIZOVAT MOJE CIELE ... ZE CHCEM OPASOK NACO MI BUDE ... A ZACNU KOMENTOVAT MOJE MENO ... TO JE UPLNE MOJA VEC .. JA VAS NECHAPEM ... AZDY MA VLASTNY STYL A KAZDY MA NA TO PRAVO ... TAK CO SA SERETE DO VECI DO KTORYCH VAS NIč NIEE !!! KEBY NIE SU TAKY AKO JA SOM .. TAK PO ULICIACH BEHAJU KOTLEBOVI SIMPATIZANTI A AJ FASOUNI ... TO BY SA VAM PACILO V JEDEN FASISTICKEJ PESNICE SA AJ SPIEVA BUDEME BEHAT PO ULICIAH ZNASILNOVAT ZENY BIZ LUDI ... DETI !!! KURVA VAM VOBEC NEZALEZI NA HISTORI ???? A NA BUDUCNOSI ??? NEVRAVIM ZE JA MAM VO VSETKOM PRAVDU A ZE SAM ZABRANIM PROPAGACI NASILIA A PODOBNYCH ORGANOV !!! ZAMYSLITE SA !!!
@punkskaoi ty vieš veľký kokot o histórií ale to s tebou tu rozoberať nejdem ...mohol by si mi povedať ako vnímaš povstanie v Sýrií a Lýbii aby som si vedel vytvoriť obraz o tvojom zmýšľaní. Keď vravíš že chceš zabrániť násiliu
Anonymni debilkovia ... Posrate deti co sa sktyvaju za anonymni nick na tomto fore ... A hraju sa na silakov som zvedavy ktory s vas by sa postavil nasiliu !!! Na ulici v noci alebo cez den "!!! Nikto lebo ste anonymni debilkovia hrajuci sa na hrdinou a pritom iba pizerate pirno a honite ssi kokoty za pocitacmi ...
@colt1911 debilko ja viem kokot o histori ??? ... Vies co ti prajem ??? Aby tvoje decko zmlatili nackovia ... A zostalo na voziku !!! Potom si spomenies !!!!
@punkskaoi debilko sa vystriekal na osraté dlaždice pri sfetovanej kurve v bare poslednej cenovej kategórie na konci sveta kde sa chodí otáčať zver a všetok hmyz. Tam si vznikol... v škváre medzi dlaždicami kde spoločnosť ti robili s prava vygrcané pomyje s pachuťou krabicového vína 2 krát vytráveného v žalúdku chlapa ktorého vyjebali bezdomovci na chodníku pod oknom tvojich budúcich adoptívnych rodičov.
Neviem prečo by mi ho mali mlátiť keď s väčšinou s tých čo sú v mojom meste som vyrastal.
Dene hladom umiera 24 000 ludi z nich vacsina deti ... 8 000 000 ludi trpi hladom 800 miliard dolarov su rocne vojenske naklady v USA tak kde sa kurva stala chyba .... Deti na vychode nemaju matki otcov ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
www.vybijaneopasky.ke
prečo rastie toľko pózerov v poslednom čase ?
počkaj nejaký čas kým ti to punk/ska/oi odide z hlavy, a ešte sa budeš tešiť že si ušetrila za gýčový opasok
to ako keď chodia po dedine kozky perie starí nabýtok staré haraburdy vykupujem
čo mate všetci s mojim vekom dočerta?! Ja nemám žiaden štýl ako je toto možné no pokiaľ nie sú rifle, botasky, tričko štýl a asi si ma nepochopil v predošlom komente ale necham to tak.
Neviem prečo by mi ho mali mlátiť keď s väčšinou s tých čo sú v mojom meste som vyrastal.