ja sa nemam za co nie som z vychodneho slovenska tam su take veci ako letanovce alebo lunik a ine skarede veci v neposlednom mojsej je prikladom ako to tam vyzera ?
Ja som z východu a vobec sa nehanbím, z prešova pochádza veľa výborných umelcov, kapiel a košice sú podla mňa. Najkrajšie na slovensku, a take časti ako luník sú všade nie len v košiciach.... Som rád ze som východniar, pretoze mam blizko ku kultúrnym a inym pamiatkam
Celé Slovensko je na východe či sa Vám to páči alebo nie. A inak niet sa za čo hanbiť, poznám tu veľmi veľa pekných miest Mám len veľmi negatívny názor na väčšinu Slovákov. Ale hanbiť sa ani za nás nehanbím to je blbosť hanbiť sa za národ.
@ivooxxx ako vôbec toto môžeš vypustiť s papule??? Ja sa hanbím, za to, že s tebou patrím do jedného národa :/ hanba Ti :/ Ja síce nie som z východného SVK, ale z Podpoľania, a keby sa ma niekto spýtal, či sa hanbím za to, že som odtiaľto, tak mu tak rozbijem papuľu. Ja
som hrdi na to,ze som vychodnar..my tu mame sicko,pivo,raznu,sumne zeny,pamiatky zaradene v unescu,lesy,hory,tazky zivot,ktory nas nauci vela do zivota..
a to ze tu mame ciganov..hm..oni su vsade na slovensku..topolcany,banovce,nitra,bystrica,lucenec,nove zamky,pezinok,bratislava... a hlavne tu nemame pentagon :p
a neviem ako je to u teba doma,ale ked ja sedim na zahrade,dycham cisty vzduch,pozeram na lesy..v zime k nam na dvor bezne pride srnka,liska,jelen..co ti poviem,mozes len a len zavidiet,ze nie si z vychodu.
nie, pretoze cim viac na vychod, tym krajsie zeny. som hrda na to, ze sa mozem vo svete prezentovat ako dievca z (chudobneho) vychodu. cudzinci to zeru.
@ivooxxx ja ani neviem čo sú letanovce a na luník máloktorý Košičan zavíta...oni kočujú medzinami a tam majú svoju stanicu na okraji mesta kam ich chodia pacifikovať policajti a takí...nikto nemusí chodiť okolo lunika 9 pešo ( takmer ) a v Bratislave sa nehanbia, že majú v centre mesta vládu ktorú väčšina Slovákov označuje za zdieračov a td?
Ja sa nehanbím že som z východu ale hanbím sa keď niekto povie, Košice? Ahá vy tam máte ten luník 9 plný cigánov akoby som s nimi opekala na po vypaľovačke áut či rozvážala s nimi železi...skôr by sa mali hanbiť tí ktorí sa tak necitlivo vyjadrujú k tejto problematike...
som hrdá na to, že som z východu a nepociťujem nijaký pocit menejcennosti ani nič podobné
toto delenie na východ a západ...no..prinajmenšom, môžeme si za to aj my sami...východniari.. podceňujeme sa, zatracujeme atď...( a pozrite sa, kam sme to dosiahli nejde totiž o to, kde sa narodíš, ale ako so svojim životom dokážeš nakladať...( ako sa vieš obracať, aký si šikovný a prispôsobivý (v rámci medzi, nie zase "kam vietor, tam plášť")
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ja som z východu a vobec sa nehanbím, z prešova pochádza veľa výborných umelcov, kapiel a košice sú podla mňa. Najkrajšie na slovensku, a take časti ako luník sú všade nie len v košiciach.... Som rád ze som východniar, pretoze mam blizko ku kultúrnym a inym pamiatkam
a keby som si mohla vybrať zo všetkých slovenských miest, kde by som sa mala narodiť, tak by to boli práve Košice.
a to ze tu mame ciganov..hm..oni su vsade na slovensku..topolcany,banovce,nitra,bystrica,lucenec,nove zamky,pezinok,bratislava... a hlavne tu nemame pentagon :p
a neviem ako je to u teba doma,ale ked ja sedim na zahrade,dycham cisty vzduch,pozeram na lesy..v zime k nam na dvor bezne pride srnka,liska,jelen..co ti poviem,mozes len a len zavidiet,ze nie si z vychodu.
Ja sa nehanbím že som z východu ale hanbím sa keď niekto povie, Košice? Ahá vy tam máte ten luník 9 plný cigánov akoby som s nimi opekala na po vypaľovačke áut či rozvážala s nimi železi...skôr by sa mali hanbiť tí ktorí sa tak necitlivo vyjadrujú k tejto problematike...
toto delenie na východ a západ...no..prinajmenšom, môžeme si za to aj my sami...východniari.. podceňujeme sa, zatracujeme atď...( a pozrite sa, kam sme to dosiahli nejde totiž o to, kde sa narodíš, ale ako so svojim životom dokážeš nakladať...( ako sa vieš obracať, aký si šikovný a prispôsobivý (v rámci medzi, nie zase "kam vietor, tam plášť")