Ahojte. Všade čitam članky od dievčat, ktore sa hanbia za to, že su ešte panny. Ja mam opačny problem. O panenstvo som prišla v 16 v presvedčeni že moja prva laska vydrži večne. A doteraz to ľutujem i keď ten chlapec nebol zlý a mal ma zrejme uprimne rad.
@movehigher zaprvé, odpustiť ti predsa môže len boh.
zadruhé, boh ti predsa odpustí čokoľvek, pokiaľ to úprimne oľutuješ, čo už očividne robíš, takže už ti bolo odpustené.
zatretie, ako tu už niekto spomenul: » www.estheticon.sk/cenniky/rekonst...
@midnight ak budem vrah, vrazdit nevinnych ludi a znasilnovat zeny a mlade dievcata deti este a odrazu s tym prestanem, a budem toho lutovat boh mi odpusti?
@tvojasanca samozrejme, ak prijmeš krista a úprimne oľutuješ... veď je nekonečne milosrdný.
...však prečo myslíš že každý racionálny človek má s kresťanskou doktrínou taký problém a vždy keď ju spomenú ako základ morálky, tak sa nám chce grcať?
@pyromaniak ak ide o to že má výčitky, potom jej ani žiadne odpustenie nepomôže okrem jej vlastného, takže toto celé fórum tak nejak zišlo z cesty už nultým príspevkom
ja by som sa netrápil ani stratou ani nestratou panenstva. ani jedno nie je objektívne lepšie ako druhé a ani jedno teda nehovorí o tom, či je človek "dobrý" alebo "zlý"
@movehigher i keď do náboženstiev sa moc nevyznám. Ale myslím, že keď to už teraz lutuješ, tak nieje o čom. Okrem toho, mali ste sa radi, proste ste to vyskúšali. A nevydím v tom nič zlé.
Ak je to ale čisto len na náboženskom presvedčení. Možno by si sa mala vyspovedať.. :/
netrap sa tym, len sa z toho pouc a nabuduce to lepsie zvaz. ked si v 16tich spala s jednym okej, stalo sa, alekeby si ako 18rocna uz spala s piatimi tak vtedy uz je cas sa hanbit
@wind
mozno ma budes povazovat za cudnu, ale 5 sexualnych partnerov je pre mna tak akurat na cely zivot. Nevravim ze to tak ma platit pre kazdeho, ale ja keby som ich do 18tky vystriedala 5 tak by mi to vadilo, ale o to vobec v tom prispevku neslo.
len som chcela autorke povedat, ze kvoli jednemu mozno omylu sa nemusi trapit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
zadruhé, boh ti predsa odpustí čokoľvek, pokiaľ to úprimne oľutuješ, čo už očividne robíš, takže už ti bolo odpustené.
zatretie, ako tu už niekto spomenul:
» www.estheticon.sk/cenniky/rekonst...
» www.estheticon.sk/chirurgovia/rek...
...však prečo myslíš že každý racionálny človek má s kresťanskou doktrínou taký problém a vždy keď ju spomenú ako základ morálky, tak sa nám chce grcať?
(mysteriózny hlboký hlas) často priamo v ľudskej duši (duši...duši..ši..i.. ...[hlboké ticho hodné hlbokej myšlienky])
...Damblór...
...Dumb-lore?
Ak je to ale čisto len na náboženskom presvedčení. Možno by si sa mala vyspovedať.. :/
mozno ma budes povazovat za cudnu, ale 5 sexualnych partnerov je pre mna tak akurat na cely zivot. Nevravim ze to tak ma platit pre kazdeho, ale ja keby som ich do 18tky vystriedala 5 tak by mi to vadilo, ale o to vobec v tom prispevku neslo.
len som chcela autorke povedat, ze kvoli jednemu mozno omylu sa nemusi trapit
akoze neviem co uz s tym traz urobis. no tak stalo sa, lol.
ja som bola vo velmi podobnej situacii a nemam na tom co lutovat.