Čauté, prednedávnom som videla jeden seriál (ale to je teraz vedľajšie),v ktorom sa riešilo niečo s vydieraním...Tak ma napadlo. Čo by ste robili, keby vás niekto vydieral? Spoliehali by ste sa na políciu v takomto prípade, alebo si myslíte že je lepšie z
Podla toho o co by islo , ked sa ti niekto vyhraza smrtou a vies ze je toho schopny tak musis sa obratit na policiu bohuzial , do vlastnych ruk mozes zobrat akurat vtaka. Niesme v USA a nemozes niekoho zabit len tak.
podľa toho čo by to bolo...ja sa strašne rada hrám takto na detektíva, ale ak by to bolo naozaj vážne, a aj keby niekto napr. vydieral moju rodinu, tak sa už vidím v ochrannej väzbe aj na pol roka
@trdelniiiq tez si tak myslim v tomto state sa neda spoliehat na policiu :/
a co sa tyka otazky zalezi ci by bol starsi alebo rovesnik ake ma kontakty (myslim ci je od mafie alebo len nejaky "sukromnik") ale keby to je rovesnik a "sukromnik" tak asi vytiahnem teleskop a dam mu po papuli poriadne a bolo by my jedno ci dostanem podmienku abo ne
ak sa da tak sam,policia len v krajnom,najkrajnejsom pripade,a aj to len s hromadou svedkov..lebo ich priorita je spravat sa ku kazdemu ako k usvedcenej kope hoven.. smutne ne?no,policia-legalna mafia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Som zvedavy ako tu zas budu ludia mudrovat
a co sa tyka otazky zalezi ci by bol starsi alebo rovesnik ake ma kontakty (myslim ci je od mafie alebo len nejaky "sukromnik") ale keby to je rovesnik a "sukromnik" tak asi vytiahnem teleskop a dam mu po papuli poriadne a bolo by my jedno ci dostanem podmienku abo ne
nemyslel si skor v Amerike? lebo tu…