vydrzi aj koniec sveta, aj potom este, uz tu ani svet nebude, ani my nebudeme a furt tu bude strasit, to je horsi virus jak skylink ci skynet v terminatorovi
@Ps102 noo tak nás od seba perex vykopne a budeme si tu žiť tak, ako pred perexom. Abaffy by predsa nenechal napospas naše stratené duše. Za tie roky sme snáď prežili už horšie veci než perex
@Klidopido tomáš to tu prestal viesť tak možno v 2008, odvtedy to sú len také výkriky do tmy pod nátlakom nespokojnej birdzáckej mládeže, ale to by si nedovolil, zrušiť nás. Veď keby nás nemá, zostane sám, nebude mať naňho kto nadávať, bolo by mu smutno
@soraya mňa ale zaujíma stále ako to bude fungovať po 25.5. neskutočne chcem poznať odpoveď hlavne čo sa týka bodu "prábo byť zabudnutý" a má to byť ľahké
Ja skôr čakám, že nový majiteľ to tu poriadne rozhýbe a naleje do toho prašule, keďže medzi jeho priority patrí zvýšenie marketingovej podpory celého portfólia.
@soraya Tomáš už pár mesiacov predstavuje akútny nezáujem s občasným challengom ktorý vyhlási a potom naň zabudne
Tento rok mal mesiac a pol bez toho, aby sa sem prihlásil
Denne ho ľudia taguju ohľadom toho a hentoho a on ostáva ticho, hlava v piesku, postuje čisto oportunisticky
Môj pocit je, že mimo jeho ostatných aktivít mu ten birdz, ktorý tak dávno založil, už nestojí za námahu a nervy. Veď si vieme postovať obsahy peňaženiek aj bez neho.
Potrebovalo by to nejaké Ask Me Anything, kde by mohol užívateľom transparentne odpovedať na otázky o budúcnosti tohto miesta. Ale už žiadne soon™ ako to bolo dva birdzy dozadu (rok+ visiaci oznam "nemeň si css, neoplatí sa") alebo nový birdz, ktorý sa mal pred polrokom beta testovať, v decembri sme ho uvideli na streame a potom sa po ňom ako aj Tomášovi samotnom zľahla zem.
@tomas prove me wrong alebo aj toto tagnutie odignoruješ?
@Deficit dľa mňa aj dľa toho čo píšeš je všetko po starom. Tomáš má na háku, čím viac sa doňho obúvame, tým viac sa schováva. Birdz už roky nepatrí k prioritám, nakoniec spravovať portál pre mladých, keď už sám je starý chren asi nie je ono
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
To chces aby sa nam zrutil svet ?
Napríklad sa zmení majiteľ Perexu a ten si povie, že sa mu takýto projekt neoplatí udržiavať.
Zmena majiteľa je presne to, čo sa Perexu nedávno stalo.
Tento rok mal mesiac a pol bez toho, aby sa sem prihlásil
Denne ho ľudia taguju ohľadom toho a hentoho a on ostáva ticho, hlava v piesku, postuje čisto oportunisticky
Môj pocit je, že mimo jeho ostatných aktivít mu ten birdz, ktorý tak dávno založil, už nestojí za námahu a nervy. Veď si vieme postovať obsahy peňaženiek aj bez neho.
Potrebovalo by to nejaké Ask Me Anything, kde by mohol užívateľom transparentne odpovedať na otázky o budúcnosti tohto miesta. Ale už žiadne soon™ ako to bolo dva birdzy dozadu (rok+ visiaci oznam "nemeň si css, neoplatí sa") alebo nový birdz, ktorý sa mal pred polrokom beta testovať, v decembri sme ho uvideli na streame a potom sa po ňom ako aj Tomášovi samotnom zľahla zem.
@tomas prove me wrong alebo aj toto tagnutie odignoruješ?