Je tu nejaky maniak ktory bi ma utvrdil co skôr pouzit? Mam motor M50b25 z BMW e34/e36. A potrebujem postavit lacný výfuk aby velmi nevrcal a dalo sa s nim jazdit. Ale zase aby som mal najväcsí výkon. Neviem sa rozhodnut ci pouzit 2x50mm rúry od zvodov az
@matheusko Original vyfuk ma vyjde drachsie ako nerez. Pri prvej moznosti sa bojim ci to nebude hlucne a slabo vykonne. Predsa rezonatory skoro nic netlmia, len urcite frekvencie a kto sa venuje vyfukom tak vie, ze autmosfericky vykon potrebuje urcity protitlak. A ked nieje protitlak tak sa to kompenzuje obohatenim paliva ale tym padom aj spotreba pojde hore.
urcite by som nevolil jednu ruru
a ved rezonator a na koniec samozrejme tlmic
ak je nerez lacnejsi tak by som nevahal
zbytocne skladat nieco co moze dopadnut vseliako
@matheusko Preco by si nevolil jednu ruru? Mas na to nejaky dôvod? Nerez stoji cca 9€ za meter. Ocel takych 6-7€. Pri jednorure neviem zohnat 65mm rezonator do 25€. Take velke sa tazko zhanaju.. A zase pri dvoch rurach ich potrebujem 2 + tlmic s dvoma vstupmi. Cize je to nakladne.
Tak vseliako to nemoze dopadnut. Bud to bude hlucne, alebo este hlucnejsie. Iny koniec v tom nevidim.
@relieforsaddist v poho ale nabuduce netreba. Ved nikto nieje dokonaly a kazdemu obcas ujde. Keby som pisal nejaky zivotopis alebo spravu prezidentovy tak by som si na to dal pozor ale teraz takto to moze byt jedno.
@matheusko No hej len stavba dvojrury je drachsia.. A ku tomu keby som mal kupovat nejaky koncovy tlmic tak sa nedoplatim. Maximalne 2x rezonator by som si mohol dovolit. Ale to sa zase bojim ci to nebude prilis hlucne.
@husky Uz setrim na dalsie veci. Bude mi treba nejaky poriadny podvozok. Cize dalsich 800€+.
Keby policajtom nevadila rovna rura tak ver zeby som si tak dal.
lacný výfuk a najväčší výkon a to vyratúvanie a podvozok 800 eur ... toto ma doslova rozsekalo... "Tuzing"
potom ďalej športový filter z bavlnenej vreckovky a miesto krídla rovno surf
@krasomil Neviem co na tom vidis tuzingove. Ak sa nevyznas do vyfukov a nevies co robi spätný tlak s výkonom tak potom neotvaraj usta. Co sa ti nepaci na podvozku BC alebo XYZ tiez nechapem. A filter áno mám, ale len kôli tomu ze k motoru som nedostal airbox. A kridlo mi je na hovno.. absolutne nechapem co si tym vsetkym myslel
@passarinho že by si mal radšej zbierať autíčka 1:43 od Bburaga a po čase skúsiť nejaký Tuning Magazine, pretože s týmto čo chceš robiť to nevyzerá ružovo - ty spätný tlak
radšej potvrdím nevyznám sa do garážmajsterských výfuckov - nezabudni vymajstrovať aj zvody - na to stačí aj trúba z vysávačov a oblepiť miesto Thermo-tecu ich môžeš Leukoplastom
a aby to nebolo tak veľmi počuť, tak miesto dynamatu si daj "dnuká" sadrokartón
@krasomil ojojoj teraz si ma sundal. Potlesk pre teba. Neviem co za zakomplexovany chudak si s tvojou hondou alebo dieslakom v cipe. Ale nastuduj si nieco z overenych americkych stranok a nie tu zo slovenskych magazinov ktory ti ponuknu aj hovno na kolesa aby sa ti lepsie smykalo.
Na vyfuk som sa pytal aj A.M.A. exhaust a videl som na zivo niekolko vyfukov robenych na zakazku pre najvyssi vykon. Staci sa ist pozriet na slovakia ring alebo rally.
Absolutne neviem na co sa tu hras, ale hadat sa nebudem. Ty si tuningovy expert.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
podla mna najlacnejsi vyfuk bude original
a ved rezonator a na koniec samozrejme tlmic
ak je nerez lacnejsi tak by som nevahal
zbytocne skladat nieco co moze dopadnut vseliako
Tak vseliako to nemoze dopadnut. Bud to bude hlucne, alebo este hlucnejsie. Iny koniec v tom nevidim.
Keby policajtom nevadila rovna rura tak ver zeby som si tak dal.
potom ďalej športový filter z bavlnenej vreckovky a miesto krídla rovno surf
radšej potvrdím nevyznám sa do garážmajsterských výfuckov - nezabudni vymajstrovať aj zvody - na to stačí aj trúba z vysávačov a oblepiť miesto Thermo-tecu ich môžeš Leukoplastom
a aby to nebolo tak veľmi počuť, tak miesto dynamatu si daj "dnuká" sadrokartón
Na vyfuk som sa pytal aj A.M.A. exhaust a videl som na zivo niekolko vyfukov robenych na zakazku pre najvyssi vykon. Staci sa ist pozriet na slovakia ring alebo rally.
Absolutne neviem na co sa tu hras, ale hadat sa nebudem. Ty si tuningovy expert.