Hľadám niekoho kto sa zaujíma o záhady, nadprirodzené bytosti a všetko ostatné v tejto téme. Chcela by som založiť blog kde sa bude riešiť nevyriešené, hľadať nenájdené. Možno nejaké videá na youtube. Chcem dať dokopy tím ľudí aby boli články pravidelne.
Taký blog som raz videl... tam opisovali všetky tie "strašidelné" postavy.. Ale podľa mňa je to všetko fake Ako na také jak duchovia verím.. ale neverím že existujú upíri, chupacabri a takéto veci
Ja by som sa na to dal. Ako prvú navrhujem vyriešiť záhadu slovenskej gramatiky. Isté pramene totiž tvrdia, že slovo ozvať sa sa vo vyskloňovanej podobe niekedy objavuje s ypsilonom. Ako to?
@unicornisreal mna skor zaujima ,co presne sa tym mysli? to ako skupina ludi bude ako v seriali Hladaci stratenej pravdy chodit do opustenyc budov a natacat to? alebo akoze niekto napise tip ze -tam a tam strasi alebo videl upira,chodte to presetrit,?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov