Prečo vo vyhľadavánie ľudí na birdzi nie je možnosť vyhľadať iba on-line ľudí?? Myslím tam kde si nastavujem filter... Vyhodí mi to všetkých užívateľov, aj odpojených...
Ospravedlňujem sa ak to tam je a náhodou som si to nevšimla
mno ale ked si hladam niekoho spešl kto je prave on-line a cem sa rozpravat to je ako hladat ihlu v kope sena..
proste ked hladam niekoho v mojom veku a je mi proste sympaticky nebavi ma preklikavat tie desiatky webiek 12-13 ročných s ktorymi si proste nemam o čom pisat.. snad ma aspon niekto pochopi
8. mno neviem na kerú ...... sú tu TSky keď to tu zrazu vyzerá jak na pokeci... Ja sa nevyjadrujem... Začínajú sa tu isté reakcie ľudí podobať práve na to prečo nechodím na pokec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
proste ked hladam niekoho v mojom veku a je mi proste sympaticky nebavi ma preklikavat tie desiatky webiek 12-13 ročných s ktorymi si proste nemam o čom pisat.. snad ma aspon niekto pochopi
A aj keby si si vyhladavala niekoho tebe sympatickeho, tak stale budu nejaky 12-13 rocny s ktorymi si nemas co povedat online
a nemusíš hladať