ked nad tym premyslam ani som si to este nevsimol, ale uz to parkrat kamarat spravil pri mne a som ho pokarhal a bud to potom zahodil, alebo som siel ja, ked nebol cin ... naozaj sa mi nechcelo natahovat o tom, ale radsej to spravim
ked vidim cudzieho,skor zavisi od veku-ak je to male decko poviem mu nech to zdvihne,ak je to clovek vo veku ako ja poviem-preco si hodil ten papier na zem? to si nemohol hodit do kosa tam 20 metrov pred tebou? ale ked to je niekto starsi tak skor: prepacte, ale myslim ze vam spadol papier na zem..ja viem asi som prilis slusna ale ja ina byt neviem
V meste kde nikde nic nerastie mi je to jedno. Ako fakt ... moznost ako zamestnat ludi bez vzdelania. Nemam zaujem po upratovat po niekom kto je zjavne nevychovany a bezcharakterny, alebo sa niekoho snazit naucit sposobom a este prist k urazu. Staci ze sa mi to nenalepi na topanku, alebo ze to po mne vietor neuhodi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale este som to nezazil :/
ale nechapem kto potom robi ten bordel
v prirode mi to ale vadi a ak je kde tak bordel vezmem a zahodim
mnou tak pipina a vyflusla žuvačku.. trochu väčší vietor a skončila by mi na čele..
Ale väčšinou som s ľudmi ktorí to robia automaticky, a keď to spraví niekto cudzí tak mi je to jedno.
@14 jop
Ale ak je to decko, skričala by som.
Ak je to dospelý človek, nemám právo naňho zvyšovať hlas, ale ... dá sa to aj milo.
Ale načo? Aj ja hádžem obaly na zem. (ach)