väčšinou len tak že vošli sme "máte osmenásť" "áno" "občianske" dobre dovi" ale iank nie.....či? ale ano samozrejme... pred troma rokmi ma vyhaňal s metlov chlapik s krčmi
@mm47 ále vieš ako to chodí .. stačia dve hlučné hovädá, alebo aj tichí troublemakeri. väčšinou sa pozvú sami, nikto ich nevolá .. a už sa môžeš pripraviť na problémy .. .. radšej ani nenastúpim do toho istého vozňa električky
@mm47 no podmienka je aby boli najebaní. vtedy tí, kvôli ktorým mňa/nás tých niekoľko krát vykázali, si vystačia aj jednotlivo. veď len vo dvojici to poniektorým skončilo podmienkou na pár rokov. trojčlennú skupinu je lepšie nestretnúť .. .. nevyhľadávam takú spoločnosť.
Raz, a práve z podniku, kde som častejšie než doma a patrím k inventáru. Ale vtedy bol majiteľ mimoriadne najebaný a potom sme si to dosť úsmevne vysvetlili
jop z jedalne ked som mal asi 14,potom z dakeho rychleho obcerstvenia o polnoci bo som chcel najebany hracku vrtulnika co sa davala ku hamburgru ale oni mi to nechceli dat s tym ze to je pre male deti ale ja som stale dozadoval,a este z pimp restauracie bo sme tam najebany vykrikovali hovadinky
Z restauracie ma vyhodili, ked sme boli normalne s rodinou.. slusna 4clenna rodinka, ale vyhodili nas lebo mali volny len 6clenny stol O_________________o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aj to vôôôôôôôôôôôôôôôôôôôbec neviem prečo
Ja som sa raz sam vyhodil z klubu , sranda nie?
jak sám vyhodil? za čo?
ale normalne nadrzovku ma vyrazili zo skolskej jedalne
a z obchodov ma viac krat vyhodili..