Mám pár nových nenosených vecí a chcela by som si kúpiť nové no poznáte to, plná skriňa a vecí mi je ľúto. Neviete o nejakej dobrej stránke kde by som uploadla fotky a ľudia by si to tam pozerali? Je mi ľúto vyhodiť nové veci (nohavice, tričká) ešte s výs
@mielikki veľkosť ale čoho?trička nohavíc (mimochodom mám zelené, tmavo červené aké nechceš a nové) @mirkova inak je to dobrý nápad len kde jak to dať? skús niečo poradiť @acvd43xa7w prosím nie dneksa som tam to skúšala dávať asi 200 krát minimálne a nešlo to ale dik @mousisitka počuj spojme nejak nápady
@ciernaruzicka hej ja som dobrovoľníčkou v jednej organizácií a teraz sme tam dávali veci ale ako sebecký človek z niektorých vecí musím niečo vyťažiť navyše sa chytáme robiť benefičný koncert pre afriku a potrebujeme nejaké financie na celé to organizovanie
@nikaslook ty máš zbytočné červené nohavice? (materiál dačo ako riflovina a je to vážne červená a nie nejaká podivná vypraná červená bez zbytočných aplikácií?) že máš veľkosť cca 28?
@mielikki ani raz to nebolo v práčke a jediný raz čo som to mala na sebe bolo v skúšobnej kabínske veľkosť xs ale neviem či je to taká veľkosť takže ti môžem zmerať oás a dĺžku nohavíc, a áno je to niečo ako riflovina
@nikaslook oni maju viacere druhy clenstva, to uplne najzakladnejsie je zadarmo, mozno si si nevsimla a automaticky pri registracii ti to hodilo platene clenstvo - musis si to prehodit, skus. Mimibazar je fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(len som kukala v albume a čakala som trocha menej bordovú červenú )
ale šak zmeraj ten pás (a hlavne boky
pomerám a potom ti napíšem