Kedže som nezamestnaný, banky mi odmietli dať požičku, a podobne je to i s nebankovkami, a ako som si zisťoval, ľudia maju s nebankovkami zle skusenosti, takže o tie už nemám záujem.
Potreboval by som čím skor 225 eur na obnovu mojej katolíckej webovej stránky. Požičku by som splatil za 6 mesiacov, pri mesačnej splátke 37,5 + 17 eur úrok a teda za 6 mesiacov by som celú požičku splatil a dotyčnému dal na úrokoch 100 eur. Ak mi požičiate, zarobíte si 100 eur v priebehu 6 mesiacov.
Nemám ani dlhy, ani deti, dostávam vreckové, takže mesačne mi 50 eur zostane, a pričom aj na Vianoce dostanem nejaké peniaze navyše, takže nemusíte sa báť, že by som vám požičku nesplatil.
V prípade záujmu mi napíšte TS, alebo sem do fora.
Neskúšal si nejaké katolícke organizácie, neziskovky atď? Prípadne na nejakých katolíckych fórach (napríklad fb skupiny univerzitných pastoračných centier) nájsť niekoho kto by ti pomohol priamo s webom?
@lenuska175 A ako by mi pomohli priamo s webom ? Na to aby ten web išiel je potrebné ten web zaplatiť, a v mojom prípade sa to musí zaplatiť minimálne na jeden rok, a aby tá stránka mala zmysel tak treba kúpiť ten najdrahší balíček funkcií.
Mysli si co chceš, dal som serioznu ponuku, ludia tu knučia ako sa majú zle, ale ked im niekto ponukne vyhodnu ponuku, tak ho označuju za trollu. Nuž platí to čo stále, hlúpi budu chudobní a múdri budu bohatí.
Tak mi povedz, či by si konkrétne ty požičal náhodnému človeku na internete peniaze? O_o Na škole si nemal finančnú gramotnosť? Takéto troly vždy končia podvodom... A neobhajuj sa tým akým si kresťan, pretože kto si to má ako overiť, že ty neodrbávaš?
No neviem ci je mudre pozicat peniaze niekomu koho po 1. Nepoznas a po 2. Nepracujes. kde ma dotycny zaruku ze ti to kazdy mesiac vyjde? Co ked budes mat z toho vreckoveho aj ine vydavky? Ved sa zamysli.
@blackfog Máš pravdu v tom, že nejakému náhodnému človekovi na internete by som požičku nedal, ale o človekovi ktorého by som ako taký čas aspon tu z birdzu poznal by som aj dal, a tobož ak by som vedel že dotyčný je krestan, ako napríklad Vreskot, ci Zajko, tým by som samozrejme požičal.
Založil som aj webovú katolícku stránku katolik0.webnode.sk o ktorej som tu už minulé týždne písal, takže očividne aj katolíkom som, a nehovorím to len tak do vetru.
@tomas55555 Ok takže sa poznáme z Birdzu, som pokrstený, chodím do kostola, verím v Boha a súrne potrebujem na opravu práčky 8 000 €. Splatím s 20% úrokom... Pošleš?
1 : Viete všetci o mne že som kresťan a založil som aj katolícku stránku katolik0.webnode.sk o ktorej som tu dávnejšie písal, takže hádam mi nechceš naznačiť, žeby som ťa ako katolík chcel oklamať kvoli 225 eurám......
Ale pre mna za mna nemusí mi tu požicať len jeden birdzak, mozte sa dohodnut dvaja birdzaci že mi každý požičiate po 107 eur, síce z toho budete mať každý menšie úroky, ale budete mať potom taký pseudo bezpečnejší pocit, že menej riskujete.
2 : Aj keby som mal nejaké výdavky navyše v ten mesiac, tak skor či neskor by som to s tými urokami aj tak splatil, a ešte k tomu idú Vianoce, a to dostanem tiež nejaké peniaze, takže o splatenie by som sa určite neobával.
@Burn S tým investovaním som si to rozmyslel, pretože aj to investovanie bola určitá časť hazardu, a ako som si zistil, katolícka cirkev nepodporuje hazardné hry.
Hmm, no je rozdiel medzi 8000 eur a 225 eurami........................
A o tebe viem že ty katolíkom nie som, nikdy si sa tu ako katolík neprezentoval, ani si nevytvoril katolícku webovú stránku, takže tvrdiť to o sebe možeš, ale nie je dovod ty veriť.
@tomas55555 To je asi dobre, ze si si to rozmyslel, ked tomu nerozumies, hoci to nebolo u teba tym pravym dovodom.
Kazdopadne dufam, ze si sa vyspovedal z toho, ze si zavadzal druhych a predstieral svoju skusenost. Aj ked verim, ze tu na to nikto nenaletel.
@tomas55555 Ale ja by som ti ich splatil, vážne! Ja by som ti predsa neklamal. A zarobil by si viac ako na 225 eurách. A ako môžeš tvrdiť, že nie som katolík? Poznáš ma snáď? Nie. Poznám ja teba? Nie. Takže to isté môžem povedať aj ja o tebe. To nejde o to ako sa tu človek prezentuje, tu ide o to aky človek v skutočnosti je. Ja sa tu na Birdzi ventilujem - rýpem do ľudí, dávam tu cringe posty, zo všetkého si robím srandu, ale v reále som tichý a s nikým moc nehovorím. To ako sa tu ty prezentuješ ešte neznamená, že si taký aj v skutočnosti. A môžeš mať tých stranok koľko chceš, tak isto ako ja pokazených práčok.
@burn A kde som ja napísal o tom že som tomu nerozumel ? Rozumieť som tomu rozumel, ale všetko je určitý druh hazardu, a ako som zistil katolícka cirkev hazard nepodporuje, a preto som aj ten svoj príspevok zmazal.
Btw. preco si nepozicias od rodicov? Dostal by si kazdy mesiac o 50 eur nizsie vreckove, tym padom to mas splatene do 5 mesiacov, usetris na urokoch...
@blackfog U teba by som však mohol prísť o tých 8000 eur, a neviem či nevieš matematiku, ale 225 eur a 8000 eur je riadny rozdiel.
Ked niekto si dá námahu, vytvoriť katolícku stránku so 100 stranami, na ktorej sa pracuje 3 mesiace, tak asi to o nom neznamená že je katolíkom len tak na papieri, ty asi rozum vážne nepoužívaš, že ?
@burn Lebo kebyže za nimi prídem že chcem 225 euro naraz, tak asi by sa ma spýtali, že načo tie peniaze chcem, a klamať ich nebudem, takže ak im poviem že na chod mojej katolíckej stránky, tak ma v tom nepodporia, pretože oni nie sú nejak 2 krát katolíci.
@tomas55555 Ale ty to stále nechápeš!! Som pre teba úplne neznámy človek, ktorého poznáš iba pod pseudonymom, ale slovom sa ti zaručujem, že ti to vrátim!!! Nemáme si ako deti cirkvi snáď pomáhať?
A nepíše sa v Biblii niečo o tom, že diabol nás bude skúšať? Tak isto Ježiša skúšal v púšti nie? Sľuboval mu kráľovstvo. A veril mu Ježiš? Tak ako má človek veriť náhodnemu človeku, ktorého nepozná?
Asi to nemá zmysel riešiť tohto trolla, radšej dám idem riešiť niečo užitočné. A ty sa zamysli.
@tomas55555 Dopiči chceš ma vytočiť, že? Ako sa prosím dokazuje viera? Wut? To, že si vytvoril poloamatersky blog kde chodi 5 ľudí mesačne ešte neznamená, že si lepší kresťan. Hovorí ti niečo slovo farizeji? Tí si tiež mysleli akí sú úžasní veriaci a opak bol mnoho krát pravdou. Sa zamysli aj nad tým čo v tej Biblii čítaš.
@Blackfog Chodí tam 45 ludí denne, ale odkial ti vieš kolko ľudí tam chodí ? Jj, to tak bežne na svete funguje, že človek ktorí nie je katolíkom, vytvorí katolícku webovú stránku o dlžke 100 strán.
@30 sak ved jasne, plati sa za premiove sluzby. Mozes to mat v tej zakladnej verzii zdarma. Pripadne si z tych premiovych mozes vybrat nejaku lacnejsiu variantu.
Ta základna verzia je strašne obmedzená, možeš tam mať len do zopár desiatok návštev denne, inak ti nebudu stačíť na mesiac dáta. Najlepšie je zakúpiť ten najdrahší balíček, pretože tam máš neobmedzené dáta, a teda aj neobmedzenu navstevnost.
Ono, to fakt nie je veľa peňazí... Čo robíš s tými 50tkami, ktoré ti mesačne ostanú? Ak by si si ich odkladal do pokladničky, tak za chvíľu to máš našetrené
Vieš čo ono už sa mi podarilo väcsiu časť peňazí dohodnúť od jedného známeho, ale stále mi chyba okolo 60 eur, takže keby si mi chcel požičať tak môžeš 60 eur, a vrátil by som ti 60+30 eur na úrokoch, asi tak do 3 mesiacov v 3 mesačných splátkach.
Neviem s tou zmluvou, to je komplikované, a ako by som sa mal stretávať s niekým z druhého konca republiky a chodiť s ním za notárom ?
Ide o jednu katolícku webovú stránku ktoru som vytvoril katolik0.webnode.sk potrebujem tam navýšiť dáta a dať nové funkcie a to čím skôr, preto si chcem požičať.
Ja chcem aby som mal na stránke neobmedzené dáta, a teda aby tam mohlo chodiť neobmedzené veľa ľudí.
Tu webnode ponúka za tento hosting pri balíčku profi 17 eur na mesiac a musíme to zaplatiť na rok. Existuje teda aj nejaký lacnejší hosting ? A bude to fungovať aj pri mojej stránke ktorá je na webnode ?
@tomas55555
tak napriklad wordpress, ale to je redakcny system, pracuje sa s tým trocha inak, da sa to naucit a ak si robil ten web tak by to nemal byt problem
napríklad teda WordPress.com
- Easy, user-friendly setup process
-Custom WordPress.com dashboard
-Unlimited bandwidth
Ja už mám všetky články napísané na webnode, a z webnode mi nejde nahrať články na wordpress, jedine žeby som to musel všetko skopírovať, vrátane obrázkov......... Navyše mne sa wordpress stránka nepáči, webnode sa mi páči viac a ešte k tomu wordpress je pre mna komplikovaný sa naučiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Potreboval by som čím skor 225 eur na obnovu mojej katolíckej webovej stránky. Požičku by som splatil za 6 mesiacov, pri mesačnej splátke 37,5 + 17 eur úrok a teda za 6 mesiacov by som celú požičku splatil a dotyčnému dal na úrokoch 100 eur. Ak mi požičiate, zarobíte si 100 eur v priebehu 6 mesiacov.
Nemám ani dlhy, ani deti, dostávam vreckové, takže mesačne mi 50 eur zostane, a pričom aj na Vianoce dostanem nejaké peniaze navyše, takže nemusíte sa báť, že by som vám požičku nesplatil.
V prípade záujmu mi napíšte TS, alebo sem do fora.
Ako by mi v tomto mali pomoct neziskovky ?
@Blackfog
Mysli si co chceš, dal som serioznu ponuku, ludia tu knučia ako sa majú zle, ale ked im niekto ponukne vyhodnu ponuku, tak ho označuju za trollu. Nuž platí to čo stále, hlúpi budu chudobní a múdri budu bohatí.
Založil som aj webovú katolícku stránku katolik0.webnode.sk o ktorej som tu už minulé týždne písal, takže očividne aj katolíkom som, a nehovorím to len tak do vetru.
1 : Viete všetci o mne že som kresťan a založil som aj katolícku stránku katolik0.webnode.sk o ktorej som tu dávnejšie písal, takže hádam mi nechceš naznačiť, žeby som ťa ako katolík chcel oklamať kvoli 225 eurám......
Ale pre mna za mna nemusí mi tu požicať len jeden birdzak, mozte sa dohodnut dvaja birdzaci že mi každý požičiate po 107 eur, síce z toho budete mať každý menšie úroky, ale budete mať potom taký pseudo bezpečnejší pocit, že menej riskujete.
2 : Aj keby som mal nejaké výdavky navyše v ten mesiac, tak skor či neskor by som to s tými urokami aj tak splatil, a ešte k tomu idú Vianoce, a to dostanem tiež nejaké peniaze, takže o splatenie by som sa určite neobával.
@Burn S tým investovaním som si to rozmyslel, pretože aj to investovanie bola určitá časť hazardu, a ako som si zistil, katolícka cirkev nepodporuje hazardné hry.
Hmm, no je rozdiel medzi 8000 eur a 225 eurami........................
A o tebe viem že ty katolíkom nie som, nikdy si sa tu ako katolík neprezentoval, ani si nevytvoril katolícku webovú stránku, takže tvrdiť to o sebe možeš, ale nie je dovod ty veriť.
Kazdopadne dufam, ze si sa vyspovedal z toho, ze si zavadzal druhych a predstieral svoju skusenost. Aj ked verim, ze tu na to nikto nenaletel.
Ked niekto si dá námahu, vytvoriť katolícku stránku so 100 stranami, na ktorej sa pracuje 3 mesiace, tak asi to o nom neznamená že je katolíkom len tak na papieri, ty asi rozum vážne nepoužívaš, že ?
Cítaním Biblie, studovaním historie a katolíckych zázrakoch (o ktorých aj píšem na svojej stránke)
A nepíše sa v Biblii niečo o tom, že diabol nás bude skúšať? Tak isto Ježiša skúšal v púšti nie? Sľuboval mu kráľovstvo. A veril mu Ježiš? Tak ako má človek veriť náhodnemu človeku, ktorého nepozná?
Asi to nemá zmysel riešiť tohto trolla, radšej dám idem riešiť niečo užitočné. A ty sa zamysli.
Keby si vytvoril katolícku stránku, bol by to dokaz že si katolíkom, ale ty tu namiesto toho len trolluješ, takže ti neverím ani len slovo.
@Sasi2680
» www.webnode.sk/cennik-w2/?proj...
webnode.sk/cennik-w2/?project=katolik0&token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJwcm9qZWN0TmFtZSI6ImthdG9saWswIn0.ivvGxZ0I34F9C5PM5a7BZ5xVj72mNPgaBpnI3WI8gG4&ref=settingsGeneral&_ga=2.229613406.399829523.1605565593-1768252760.1595883621
Ta základna verzia je strašne obmedzená, možeš tam mať len do zopár desiatok návštev denne, inak ti nebudu stačíť na mesiac dáta. Najlepšie je zakúpiť ten najdrahší balíček, pretože tam máš neobmedzené dáta, a teda aj neobmedzenu navstevnost.
Vieš čo ono už sa mi podarilo väcsiu časť peňazí dohodnúť od jedného známeho, ale stále mi chyba okolo 60 eur, takže keby si mi chcel požičať tak môžeš 60 eur, a vrátil by som ti 60+30 eur na úrokoch, asi tak do 3 mesiacov v 3 mesačných splátkach.
Neviem s tou zmluvou, to je komplikované, a ako by som sa mal stretávať s niekým z druhého konca republiky a chodiť s ním za notárom ?
Ide o jednu katolícku webovú stránku ktoru som vytvoril katolik0.webnode.sk potrebujem tam navýšiť dáta a dať nové funkcie a to čím skôr, preto si chcem požičať.
Ja chcem aby som mal na stránke neobmedzené dáta, a teda aby tam mohlo chodiť neobmedzené veľa ľudí.
Tu webnode ponúka za tento hosting pri balíčku profi 17 eur na mesiac a musíme to zaplatiť na rok. Existuje teda aj nejaký lacnejší hosting ? A bude to fungovať aj pri mojej stránke ktorá je na webnode ?
webnode.sk/cennik-w2/?project=katolik0&token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJwcm9qZWN0TmFtZSI6ImthdG9saWswIn0.ivvGxZ0I34F9C5PM5a7BZ5xVj72mNPgaBpnI3WI8gG4&ref=settingsGeneral&_ga=2.229613406.399829523.1605565593-1768252760.1595883621
tak napriklad wordpress, ale to je redakcny system, pracuje sa s tým trocha inak, da sa to naucit a ak si robil ten web tak by to nemal byt problem
napríklad teda WordPress.com
- Easy, user-friendly setup process
-Custom WordPress.com dashboard
-Unlimited bandwidth
Ja už mám všetky články napísané na webnode, a z webnode mi nejde nahrať články na wordpress, jedine žeby som to musel všetko skopírovať, vrátane obrázkov......... Navyše mne sa wordpress stránka nepáči, webnode sa mi páči viac a ešte k tomu wordpress je pre mna komplikovaný sa naučiť.