Jasné že sa holím - nepotím sa tak a je to aj príjemnejší pocit. Neviem prečo by mal byť muž zarastený ak vyžaduje od ženy aby bola hladučká...ale to len tak
áno, cítim sa tak príjemnejšie a pohodlnejšie, vyzerá to podľa mňa estetickejšie a zvykla som si na to. ale nikomu neberiem, ak to tak nerobí... napr. frajer je za chlpy, ja som proti a neriešime to proste, robíme si po svojom, ako sa nám páči...
@12...aj podľa mňa ...@darkestangel ked sa ti to páči na sebe a na inom nevadí,tak sa nechaj zarásť ... a ked ťa nebude nikto chcieť ,nezabúdaj,si mi sympatická xD...
@dwarvax u oboch, vraj jemu by sa to páčilo, keby som si to nechala tam dole narásť a len zastrihávala... ja som to aj skúsila trošku nechať, ešte také jemné chĺpky mi nepripadajú neestetické a napokon je fajn mať o starosť menej a nemusieť sa holiť tak často, lenže tie zas, aj keď sú na dotyk už jemné strašne pichajú a svrbia a neviem si predstaviť to nechať rásť ďalej, nezniesla som to
rad nie ale raz za velmi dlhy cas to robim lebo mi proste zavadzaju aj ked ziadny sex nemam ... no ale vzdy sa dorezem ja mam nejaku njebnutu kozu alebo co a aj tak sa nikdy dobre neoholim iba tak trochu aby mi tie chlpy neprekazali
@dwarvax nie, neholí sa nikde okrem tváre, ale ja to neriešim, mne by to vadilo iba keby som si potom musela "odtiaľ" jeho chlpy vyťahovať, ale nepĺzne našťastie no a, veľa chalanov si to len zastriháva, keď človek nie je zvyknutý si to tam holiť, tak ho to svrbí, keď sa oholí a naopak, keď je zvyknutý sa holiť tak ho to svrbí, keď to pár dní neoholí... paradox
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
xD btw
k veci, áno, je to krajšie, hygienickejšie, príjemnejšie, čo viac k tomu
ked clovek nie je cuna audrziava sa v cistote tak zvlast u chlapa dôvod nevidim
ten smrad od niekiaľ aj pochádza, vieš? O.ô keby máš kúsok logiky, tak si domyslíš aj sám
samozrejme že sa holím, ja som povedala že to nemám rada (holenie sa), nie že to nerobím -.-
kto tvrdí opak je heretik
ale keď si chlap holí, to sa mi nepopáčuje
thanks for nightmares