kedysi som v telerane v Tik-tak bloku vyhrala pravidelne kopec cien.. kolo 50 som ich tam asi dohromady vyhrala.. jak sibnuta si dnes vravim.. od plysakov cez spoloc.hry a taak.....raz sadu opalovaciyh kremov a take dristy z Milky sa mi zda a tak.....
v 4.triede sutaz ekomesto zdravomesto (@perkele si na mna hrda?) a vyhrala som nieco na styl balenie farbiciek a ceruziek a urcite este daco ale to si uz nepamatam a tie ceruzky mam dodnes a su super
keď som bola malá tak takú Milka čelenku, ktorá mi aj tak bola tesná a ptm také blbosti ako prvé miesto v Hviezdoslavovom Kubíne a tam nejaké knihy, ale inak nemám nejaké šťastie na výhry...alebo raz sme ako celá trieda vyhrali prvé miestov zbere papiera v škole sme nazbierali vyše 5 ton papiera, a za to nám dali jeden deň voľna zo školy to bolo ešte v 5.ročníku a pamatam sa že to sme veľmi chceli vyhrať a každé popoludnie sme chodili zbierať ten papier
všeličo... ale ako prvé ma napadla tá súťaž čo bola kedysi dávno, volala sa myslím "Nakresli svoju obľúbenú postavičku z JOJ-ky" to som dostala okrem diplomu jojo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
potom ruksak
a určite by som si ešte na niečo spomenula
(ostatní na toto nereagujte, to je na dlho
Ale niečo hodnotnejšie nie, ale aj to poteší
a potom už len také maličkosti ako USB,lknihy,rôzne reklamné hlúposti a podobne a samozrejme,raz som vyhrala lampu,to nesmiem zabudnúť
inak nikdy nič...
ale jedna známa vyhráva každý týždeň niečo .. dovolenky, mobily, ntbooky..
aj dovolenku som vyhrala v takej žrebovacej súťaži, čo bývala na STV a ešte kazety z rádia, knihu a na viac si momentálne nespomeniem..