vyhrala som stuzky za 1 a 3 miesto v barrel race, prve miesto pole bending, co bola skor zasluha kmojho kona, nie mna no a tombola 5.miesto (triscko, chnapka taska....) a inac uz nevim asik nic take....
Som vyhrala približne pred rokom a pol v tombole ANDULKU ale taká bola super, no lenže už zdochla blbým spôsobom. To bolo to najvzácnejšie čo som kedy vyhrala
@hangtime11 no dovoľ,ja som napísala toto : .cez nejaké nepraktické veci,cez knihy,batohy,CD,DVD až k super parfému...
medzi nepraktickými vecami a knihou,je čiarka...rozumeno???to znamená,že som vyhrala nepraktické veci,ale aj knihy,batohy,CD,DVD---atď...aby to bolo jasné...pretože ja si bez kníh život predstaviť neviem...
@katka25 - no ndeovolím, to že si tam dala čiarku ešte nemusí znamenať, že to nevyznie tak, že knihy sú nepraktické ... mohla si napísať aj takto : "vyhrala som nejaké nepraktické veci, ALE AJ kniha, batohy ... "
Keď som bola malá vyhrala som sovu za najkrajšie nakreslený obrázok, čo sa dosť čudujem keďže kresliť vôbec, ale vôbec neviem =D inak nič iné som v živote nevyhrala =P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
HANBA TI !!!
ale tak často ako ty nevyhrávam
Ale v losovaní to nie, všetko mojou zásluhou
A okrem toho 1. miesta ešte
4., 4., 5. v barreloch
a 2. v Pole bendingu
+ 4.,4. v Keyhole
medzi nepraktickými vecami a knihou,je čiarka...rozumeno???to znamená,že som vyhrala nepraktické veci,ale aj knihy,batohy,CD,DVD---atď...aby to bolo jasné...pretože ja si bez kníh život predstaviť neviem...
ROZUMENO ?
A inak už nič, ale ani veľmi nesúťažím.