Seriozne. Co by ste robili, keby sa vam vyhraza nejaky absolutne dementny hlupak, s ktorym ste sa ale stretli osobne a vie o vas osobne detaily, resp. je schopny vas vyhladat? Ide o absolutne choreho blazna, zreleho na liecenie. Dovod prakticky ziadny nem
ja som sa raz vyhrážal, týpek sa asi zľakol a zavolal políciu... boli menšie opletačky ale nakoniec som vyviazol s pokutou 10€.. ak máš to vyhrážanie ako dokázať, môžeš ho udať...
nakonec to dopadne tak ze ten typek co sa vyhraza este pojde na policiu a uda teba,ze tu mas armadu fanatikov ktori by bodali,bili a trieskali a stves ich
Nechápem čo riešiš? Fyzicky ťa napáda? Poškodzuje ti majetok?
Čo chceš počuť? Hoď ho do kufra a vypusti v noci uprostred lesa niekde na ukrajine, zober mu gate a telefón.
Alebo sa ti vyhráža? Polícia ti pomôže gulové, policajtom je to úplne fuk. Keď sa bojíš kúp si pištol alebo si sprav výcvik, už si dosť starý na to aby si sa vedel o seba postarať.
@panpeterpan ja osobne by som si z toho nic nerobil nerob si ani ty, pripadne ked uz bude velmi zle, tak si kup velku nadobu polyetilenu a kyselinu fluorovodikovu a niekde si ho pockaj a jednaj ak vies co s tymi vecami mas robit tak neboj, telo nikde nenajdu lebo nebude ziadne
ja by som na tvojom mieste asi prestala chodievať sama, a všade, kde by sa to mohol dozvedieť, by som dávala najavo, že mám ochranku, alarm, zabezpečenú bezpečnosť...toto som robila, keď náš dom dva týždne "obliehali" a očumovali zlodeji, proste som išla po ulici a len tak do vetra som zakričala "miro, pustila som alarm tak sa nezľakni", alebo podobne...v inom prípade, keď už na mňa jeden debil nabehol, tak mi neostalo nič iné ako sa pobiť...proste, pud sebazáchovy a ideš.
ale ja som baba, tak neviem, ako to plánuješ riešiť ty...toť len moja skúsenosť
poradím ti ako znalý policajnej práce a problematiky vykonštruovaných vyhrážok a konfliktu s ludmi mensej inteligencie ktoré tieto "strety" naschvál vyvolávajú. Z psychologického hľadiska si takto dotyčný "kompenzuje" svoje problemy. Ty do nich nijak nezapadáš - tak ti radím - ignoráca funguje najlepšie - bez slova. bez pohybu ktorý by ho mohol vyprovokovať. Akonáhle sa ťa ale dotkne - musíš zariadiť "veleodplatu" v podobe takej bolesti dotyčnému že sa o to druhý krát nepokúsi. A ak by predsa len šiel po tvojej rodine - už chytaj do ruky zbraň. Ak sa ti ale vyhráža...a nemáš svedkov tak to nechaj tak - pes ktorý breše - nehryzie
@tunidlo Ide o to prečo sa ti niekto vyhráža. Ak je dôvodom to že si niekomu rozlial nápoj a chce ti lámať kosti tak zaplatiť mu nový je úplne v poriadku. Teda vlastne len zaplatíš škodu.
Ak sa ti niekto vyhráža napr. len preto že si povedal niečo čo sa mu nepáči, alebo preto že sa mu nepáčilo ako si sa na neho pozeral tak je to pochopiteľne blbosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
zakony a policia su pre konfidentov
len si dávaj bacha (ak ide o teba)...takíto blázni vedia byť najhorší a najnebezpečnejší...
inak..polícia ti nepomôže...kým ťa neprizabije, nevedia s tým nič robiť...-.-"
Ale len tak pre zaujímavosť by ma zaujímalo čo je to za vykonštruovaný konflikt.
bláznovi snáď postačí bubububuuuu... či?
Inak k teme , vsetci tu pisu o boxeroch a neviem com este , chcel by som vidiet @9 pri nejakom prepnutom 85 kilovom vrahovi co by robila s boxerom
Autor by mal napisat blizsie info o dotycnom
potom som zistila, ze je to len taky akoze no
a zacala som sa na nom smiat
Čo chceš počuť? Hoď ho do kufra a vypusti v noci uprostred lesa niekde na ukrajine, zober mu gate a telefón.
Alebo sa ti vyhráža? Polícia ti pomôže gulové, policajtom je to úplne fuk. Keď sa bojíš kúp si pištol alebo si sprav výcvik, už si dosť starý na to aby si sa vedel o seba postarať.
A tiež by som bol prekvapený že to robí niekto v mojom veku ako keby mal 7 rokov
@weeman normalne sa pytam, nerobim z toho vedu. len ma proste zaujimal nazor ludi naokolo
Jedno pekné ráno povedal mi múdry otec
chlapče musíš rýchlo udrieť, je to lepšie ako utiecť
Pozrel som sa hore, viseli tam bledé hviezdy
niečo z toho vo mne hniezdi, niečo z toho vo mne hniezdi
A v to isté ráno povedala múdra mama
chlapče, no tak sa už zobuď, my tu nebudeme večne
ale ja som baba, tak neviem, ako to plánuješ riešiť ty...toť len moja skúsenosť
@acvd43xa7w tusim mame podobne skusenosti
Finančne?
Preboha, len nie finančne, lebo sa ti zajtra bude vyhrážať pol mesta.
Ak sa ti niekto vyhráža napr. len preto že si povedal niečo čo sa mu nepáči, alebo preto že sa mu nepáčilo ako si sa na neho pozeral tak je to pochopiteľne blbosť.