Poznáte to. Ste zaláskovaný a pošlete svojej láske pre radosť nejakú svoju fotku..Nemyslím tým obyčajnú kde stojíte pri aute alebo s kamoškou na oslave. Fotku kde je vám vidno intímne partie..Vtedy vás ani len nenapadne, že by to mohol dotyčný/dotyčná v b
Ja systém "bez fotiek" uprednostňujem (áno, ako chalan) z toho dôvodu, že dievča sa bez nich práveže nebude musieť obávať rizika podobných vyhrážok, takže ak sa medzi nami niečo zmení a ona bude chcieť vzťah v dobrom ukončiť, nič takéto ju nebude ďalej nútiť ostať so mnou z donútenia alebo zo strachu a klamať mi.
Oplať mu to podobnou kartou keďže sa správa totálne detinsky a vyráža sa ti. Povedz mu že ak to spraví tak potom za ním príde tvoj stokilový kamarát a doláme ho.
ber to s kludom , stretni sa snim a skus mu vysvetlit ze uz nepatrite k sebe, vysvetli mu ze nic proti nemu nemas ( aj ked mozno cosi aj mas ...) a ze uz necitis k nemu to co si kedysi citila, ... mozno to pochopy
mozes skusit mu naznacit ze niekto iny je teraz v tvojom zivote (aj ked nemusi byt ..) , pozor ale nie tak aby si ho nasrala !
poznam. po tu cast : "Ste zalaskovany." i ked to slovo by som nikdy nepouzila. pises, ze po niekolkych rokoch ste sa rozisli, ak mas uvedeny realny vek, poslala si mu to zrejme uz davnejsie, relativne dost mlada, v case kedy, povedzme si pravdu, vztahy akokolvek su pevne a dlhe, zvycajne nie su tie na cely zivot. takze chyba, bohuzial s tym nic neurobis.
ale on je dost ubohy, ak ta takto chce ziskat spat
co ja viem je to len vyhrazka....a co nech to posle rodicom ak mu to urobi dobre..ty im to vysvetlis a mali by pochopit aky je to chudak....hlavne sa nenechaj vydierat ...alebo mu na oplatku povedz ze mas daku jeho foto alebo tajne video alebo ja neviem mozno nieco zaberie
@flyleaf@13 ani nie že čo je to za lásku keď sa ti dotyčný potom vyhráža, ale čo by to bolo potom za lásku keď sa t v minulosti dotyčný vyhrážal. Veď taký vzťah už nikdy nebude ako predtým
OMG, toto by som nikdy nespravila ani keby som toho človeka neviem ako ľúbila. Proste nie. Práve pre takéto prípady, že nikdy nevieš, ako sa to vyvinie...
A ak by bola tak sprostá, aby s ním mala sex, tak by si nezaslúžila nič iné, ako to, aby ju teraz znásilnil ... Či nejak inak funguje tento úžasný systém zásluh?
skus mu to v klude vysvetliť, možno je ešte len otrasený z toho vášho rozchodu...aj tak si myslim že keď ťa mal naozaj rád /a aj stále má/ tak sú to možno naozaj len vyhrážky, ktoré sa nemusia premeniť na činy. a ak by tie fotky niekde zverejnil, tak potom si pre neho asi neznamenala tak veľa.
zverejniť fotky na ktorých si ty, môže iba s tvojim súhlasom...sa mi zdá...inak sa dopúšťa..neviem aký je ten policajný termín...a môžeš ho udať...a ak sa aj vyhráža..to mu len priťaží
no a co? Vasi ta nevideli nahu? a ked to posle kamosom... ako chapem, ze to je neprijemne, ale co sa ti stane? Maximalne sa neakemu tvojmu kamosovi zapacis, ked mu posle tvoje fotky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale tak.. myslis, ze je taky sprosty a nestiahol si to aj do PC?
pochybujem, ze to ma len v emailoch
Ja systém "bez fotiek" uprednostňujem (áno, ako chalan) z toho dôvodu, že dievča sa bez nich práveže nebude musieť obávať rizika podobných vyhrážok, takže ak sa medzi nami niečo zmení a ona bude chcieť vzťah v dobrom ukončiť, nič takéto ju nebude ďalej nútiť ostať so mnou z donútenia alebo zo strachu a klamať mi.
myslím, že zmazať ti to z mailov nepomôže, to treba nejako rýchlo riešiť len ja fakt neviem ako...
(a povedzte mi čo je toto za sprostú dobu že si tu nikto nikoho neváži?)
a čo je to za sprostý nápad vešať si nahé fotky na net? a je úplne jedno že to bol mail.
už mi došli otázky.
a ze mu ty posielas take fotky tiez nechapem
mozes skusit mu naznacit ze niekto iny je teraz v tvojom zivote (aj ked nemusi byt ..) , pozor ale nie tak aby si ho nasrala !
najdi si nejakeho nabuchaneho frajera a posliho za nim nech vymaze fotky a nech aj toho chuja trosku domaze
alebo sa obrat na policiu ale neviem ci ti ti neschopaci pomozu...
ale on je dost ubohy, ak ta takto chce ziskat spat
Mu poved že nech neprovokuje, lebo mu zabiješ škrečka
» www.edisk.cz/stahni/17212/Pa...
daj naňho nejaký kontakt chceme si ich vyskúšať
aj "Sa pojebte konzervatívci."
2) Ty si blbá, že si mu tie fotky vôbec niekedy poslala.
To si si fakt myslela, že ak mu pošleš takéto fotky, po rozchode s nimi nebude robiť hovadiny??
a pochybujem ze to zmazu..nemaju na to narok ...
ja som dávnejšie písala azetu nech zmažu fotku jednému fakeu, lebo mi ju ukradol... a nič sa nestalo
Aj keby mi moja priateľka také fotky chcela poslať, tak jej to proste zakážem.
a inak, ked robis taketo blbosti ze posielas ludom nahe fotky tak si nic ine ani nezasluzis
Rodičia ma videli nahého dosťkrát, keď uvidia takú fotku, neviem, či sa z toho majú posrať, alebo čo.
By si sa moc bál, že by si sa jej potom takto vyhrážal, čo?
No to je dobrá volovina.
A ak by bola tak sprostá, aby s ním mala sex, tak by si nezaslúžila nič iné, ako to, aby ju teraz znásilnil ... Či nejak inak funguje tento úžasný systém zásluh?
Ale veľa šťastia.