@vymyslinick to sa nedá povedať ono každý je frajer ak tú situáciu nemá reálne pred sebou, no ak by mal tie prachy reálne pred nosom, tak by už inak hovoril. A to je fakt. Mo taká moja predstava je že dolná hranica u mňa je okolo 100 k
Fuuuck ja by som do toho asi nešiel Lebo kym by som sa dostal do takej polohy aby som to dokázal by ma tak bolela moja krivá chrbtica že potom by som si hneď rehabilitácie platil
@40@yolooo ... je mi to úplne jasné, tam, kde sa aj lyžica vyslovuje ako "Ľižica", sa zákonite aj ypsilon píše na začiatku s mäkkým i, u nás je zatiaľ všetko po starom a zatiaľ ešte stále budeme písať ypsilon na začiatku s tvrdým.
Normálne tvrdé, mäkké, stále sa držíme témy diskusie, aj keď sa naoko zdá, že hovoríme o niečom úplne inom
ja si fajku urobim sam a setko semeno si nastriekam do pusy a spapam a robim to pred mojou milenkou strasne ju to vzrusuje a urobim to pred kazdou peknou babou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a príde mi to nefér.
Tie ypsilony sú tam, že si taký natvrdlý alebo to je umelecký zámer?
správne hovoríš !
ale tak asi hej no, čo nespravíš za lováše. a ešte k tomu je to z môjho tela takže pohoda
aj by som si vyfajčila
Ale za milion eur urcite.
Normálne tvrdé, mäkké, stále sa držíme témy diskusie, aj keď sa naoko zdá, že hovoríme o niečom úplne inom