Cauko, aky mate nazor na to ze clovek obcas vyjadri inym to co si o nich mysli. Ja mam najlepsiu priatelku a obcas jej poviem ako ju mam rad alebo ze je pre mna dolezita a tak no.Vsetko co jej poviem myslim fakt uprimne a priatelsky. Co myslite je to spra
Podľa mňa to je fajn, aj ja a môj najlepší kamarát si to niekedy povieme...
A vlastne týmto som aj odpovedala na tvoju druhú otázku, s chlapcami sa bavím viac, ako s dievčatami, vážne nemám záujem rozprávať sa o tom, aký je Bieber krásny a ohovárať iné dievčatá a tak :ble:
Výnimkou je @violinkenneth
my si s kamosmi kazdy den hovorime ako sa lubime a podla mna to tak ma byt ! : )
a na priatelstvo medzi zenou a muzom neverim, ale to bude asi tym ze mi nikdy ziadne nevydrzalo iba v rovine priatelstva takze..
Tak ja osobne na kamarátstvo medzi mužom a ženou neverím, ale nič nie je na sto percent, takže nehovorím, že je to nemožné byť len kamaráti ale napríklad ja sa nekamarátim s chalanmi, s ktorými si neviem predstaviť niečo viac.... takže tak ale sú výnimky aj u mňa no
priateľ je najlepší kamarát, takže áno tam je to prirodzené a mám ešte jednu velmi blízku osôbku a tej to tiež občas hovorím aj ona mne. Bývame od seba trochu ďalej a vidíme sa tak raz za rok, ale nesmierne si to naše priateľstvo vážim a príde mi to normálne
Ja si s najlepšou kamarátkou nadávam ako naviac viem. Ona je krava Herkules, ja vychrtnutá koza a tak sa máme moc v láske. Bijeme sa, proste sme ako sestry.
povedala som raz kamarátovi, že ho mám rada a prežila som si potom peklo na zemi takže už nikdy viac (veď tí, ktorých mám naozaj rada o tom vedia aj bez toho, aby som im to hovorila)
ja neviem...v tomto nie som moc dobrá, a keď už to poviem myslím to úprimne a od srdca...ale myslím že chalanskému kamošovi som to ešte nepovedala, lebo mi to prišlo zbytočné, veď sa s ním bavím tak vie že ho mám rada, podľa mňa chalani to takto neriešia ani to nepotrebujú počuť, skôr baby
no neviem... svoje city prejavujem skôr činmi, ale nemám problém ani s verbálnym vyjadrením, len to podľa mňa netreba preháňať.. hlavne, ak ide o kamaráta (teda opačné pohlavie), už sa mi to viackrát vypomstilo, keď som bola úprimná a to súvisí aj s mojím postojom ku kamarátstvam chlapec-dievča
Ja už neviem, čo si mám o tom myslieť, lebo buď som podľa okolia "príliš otvorená", alebo "príliš zdržanlivá"... ale tak momentálne nemám nejakých super extra chlapčenských kamošov, takže je to jedno.
Ale neznášam, keď majú chalan a baba priateľský vzťah a každý ich rieši, či spolu nechodia a dobiedzajú ľudia furt do nich...
ja to ľuďom hovorím len keď som opitá, a z mojej skúsenosti medzipohlavne kamaratstva neexistujú, alebo možno do 13 rokov potom každému už ide o všetko možné len nie o kamaratenie sa.
ja tiež bratrancovi veľa krát poviem jak veľa mi dáva do života... veľa krát mi pomohol a občas si tak sadneme a hodnotíme jak nám to dobre klape v rodine
si spomínam na to, ako som s kamarátom mala obdobie, kedy sme si často hovorili ľúbim ťa (ako človeka). ale on si potom našiel voľajakú dievčinu a začal si myslieť, že mu to hovorím, lebo ho chcem.
a ja som mu to i tak ešte nejaký čas hovorila! lebo sa mi ľúbilo, ako odrazu nevedel, ako na to reagovať! :letim:
no a nemám problém niekomu povedať, ako ho mám rada, keď cítim, že mu to povedať chcem.
@elemia , to mas potom dobre, ja som zatial mozno za cely zivot este ani nikomu nepovedal ze ho lubim , mozno to bude ten kamen urazu u mna , ale ked taketo neco poviem tak to myslim uprimne, a nie len tak ako to vacsina ludi povie :ehm:
Tak ta priatelka to zobrala tak, ze hovori, ze v priatelstve hovorit take veci nieje potrebne, pretoze priatelia to vedia, ale tak preco si to obcas nepripomenut nie? Dost ma to vzalo ked mi to povedala, ale rozdychavam Jej nazor je ze jediny kto by jej take mal hovorit je jej frajer, nepochopim, ale respektovat budem, lebo ju mam rad
keď mi môj kamarát do takého pamätíčka s fotkami, čo sme si teraz pred stužkovou robili ako trieda, napísal, tak som plakala
veľmi sa ma to (v dobrom)..dotklo, keď mi také veci nikdy nehovoril.
a myslím si, že ich ani moc počúvať nepotrebujem, mám radšej činy ako slová
ja som tiez raz koli nej plakal ja aj rad by som to obcas pocul, a co sa tyka cinov tak ano ale az tak tie ciny sa moc nedaju kedze teraz je v zahranici,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A vlastne týmto som aj odpovedala na tvoju druhú otázku, s chlapcami sa bavím viac, ako s dievčatami, vážne nemám záujem rozprávať sa o tom, aký je Bieber krásny a ohovárať iné dievčatá a tak :ble:
Výnimkou je @violinkenneth
a na priatelstvo medzi zenou a muzom neverim, ale to bude asi tym ze mi nikdy ziadne nevydrzalo iba v rovine priatelstva takze..
To je tak milé.
Ja si s najlepšou kamarátkou nadávam ako naviac viem. Ona je krava Herkules, ja vychrtnutá koza a tak sa máme moc v láske. Bijeme sa, proste sme ako sestry.
Ale neznášam, keď majú chalan a baba priateľský vzťah a každý ich rieši, či spolu nechodia a dobiedzajú ľudia furt do nich...
inak rad som ked ostatny ludia mi rozpravaju o takychto veciach
ale povedat pravdu aj ked sa to tomu clovek nepaci nemam problem....
...aaalebo keď som opitá a ľúbim všetkých!
a ja som mu to i tak ešte nejaký čas hovorila! lebo sa mi ľúbilo, ako odrazu nevedel, ako na to reagovať! :letim:
no a nemám problém niekomu povedať, ako ho mám rada, keď cítim, že mu to povedať chcem.
veľmi sa ma to (v dobrom)..dotklo, keď mi také veci nikdy nehovoril.
a myslím si, že ich ani moc počúvať nepotrebujem, mám radšej činy ako slová