tak zajtra mam skusku, an tu sa ucim od stvrtka ci tak nejako, ale u mna je to vzdy tak, ze cim dlhsie sa tomu venujem, tym to horsie dopadne a opacne, takze to neviem ocenit percentami a potom mam uz len jednu skusku a na tu sa tiez budem pripravovat minimalne 5 dni ako zvycajne
Mam dve skusky tebto tyzden este a z oboch som sa naucila asi tak 85perc,fakt som sa ucila a potom nabuduci tyzden mam dalsie dve, a to som sa este neucila.
Ale som celkom spokojná, tieto vianoce som nebola az taka leniva
40 % jedna ľahká skúška už je za mnou, ďalšia stredne ťažká, ktorú ako-tak viem bude vo štvrtok, potom 2- jedna stredne ťažká a jedna mega ťažká so subjekívnym hodnotením ma čaká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a vlastne hocikedy.
Ale som celkom spokojná, tieto vianoce som nebola az taka leniva
ale literaturu som este ani nevidela,to si trufam rozdelit na 4 dni pred skuskou.
zajtra to vidim na večerne tetovanie dlane a celej lavej ruky a spojazdnenie čaropristroja odfoť si ma a opiš zo mňa
možno preto nestresujem mam už len tri skušky to nejako dáááááám, budu aj horšie
ale mala som robiť portfolio a z toho mám tak 40%