ja mávam skôr "len" také stavy, že keď spím v miestnosti, kde nie je ani kúúsok vonkajšieho svetla, kde je taká tma, že ju môžete krájať a nevidíte si ani na špičku nosa, zvyknem sa zobudiť v noci a posadiť sa na postel..alebo sa prebudím pri tom, ako stojím kdesi v izbe a neviem čo tam robím, akoby som hľadala svetlo.. no a keď som bola teraz v Nemecku, tak som bola už taká zmagorená zo všetkého a ešte aj z tej tmy, že som v noci mala znova tento stav a jedna z dvoch báb, s ktorou som zdieľala izbu sa na moje šuchotanie zobudila a povedala mi: ,,Čo robíš? Čo ideš na wc.ko?,, a ja som začala že: ,,Čože? LICHT! LICHT! LICHT!,, jak jeblá po nemecky že svetlo svetlo
tak mne je vzdy rozumiet co vravim , ale ludia si uz zvykli bratia tiez a miska ..ta tiez ale priatela som este tak nezobudila ten spí vzdy ako zabity (este ze tak!) tiez by som nechcela aby sa niekto dozvedel to co nechcem,prave takymto sposobom
ked som bola mensia, tak som niekedy hovorila zo sna nezmyselne veci. ale castejsie som sa prechadzala po dome. raz som si vraj lahla do vane a nechcela som odtial vyliezt a nasi mali na mna nervy, lebo hodinu ma nevedeli zobudit a ani ma z tej vane dostat. a ze som na nich kricala, ze nech ma nechaju, ze chcem spat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Už teraz nie,pokiaľ sa mi nesníva niaká " idiotina "
@kolini este furt?
Šukal som so Šmajdovou mankou
tak mne je vzdy rozumiet co vravim , ale ludia si uz zvykli bratia tiez a miska ..ta tiez ale priatela som este tak nezobudila ten spí vzdy ako zabity (este ze tak!) tiez by som nechcela aby sa niekto dozvedel to co nechcem,prave takymto sposobom
Ale chytila som ujeb keď kamoška zo sna vravela:"Maroš tá riť!"