Ahojte, nepoznáte náhodou niekto nejaký second hand alebo nejakú stránoku, alebo niečo také, kde by chceli odkúpiť staré oblečenie? Najlepšie v Žiline alebo niekde blízko v okolí. Na internete som sa už snažila nejaké veci predať, ale ešte mi veľa ostalo.
mimibazar, modrykonik .... ja som tiež chcela ale nechcelo sa mi stým babrať tak ak mám čas tak to nosím do charity a ak nie tak kvôli mojej tolerantnej mamičke hodím veci len do toho smetiaku na textil...
Každý rok dávame veci do domovov a tak ale úplne nové veci za ktoré som dala dosť peňazí a mala som ich raz sa mi nechce len tak niekomu darovať. A v sekáči vykupujú veci ich z cudzích krajín už som sa pýtala, ale aj tak díky za tipy
Vykup handier nexistuje. Bud si to predas na inzerat. Alebo to darujes. A "sekace" funguju tak, ze v jednej krajine zbieraju handry cez kontajnery a v druhej tie lepsie handry predavaju, a tie obnosenejsie daruju. Nadherny podvod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
info@upratovanie-gh.sk ,ceny maju za kg,tusim iba nove vykupuju na ks.