Aj vás niekedy napadne vylepšovák, keď sa pozriete na nejakú vec ?
Napríklad pred týždňom ma viezol kamarát do Košíc a šli sme pomocou GPS. Samozrejme to GPS aj sledovalo rýchlosť a keď sme ju prekročili, tak nás upozornilo "prekročili ste maximálnu
človek by sa mal vedieť kontrolovať sám a nie pomocou nejakej vecičky. Ja by som skôr navrhol, aby potom zmenilo trasu na gps rovno k polícii (to je vtip)
Ako prepáč, ale toto čo si navrhol je totálne hlúposť si myslím. Predstav si, že obiehaš a aj podľa zákona pri predbiehaní môžeš jednorázovo prekročiť rýchlosť a hneď by tam bola polícia. Ako dosť veľmi úplne si to nedomyslel...logika kde ostala?
Do cigariet by napriklad mohli davat jednu zo 100 taku, ze pred koncom filtru by bola tenka vrstva TNT a ak by niekto bol taky zavisly, ze by tahal az po filter, mohla by mu vybuchnut hlava... tym by sa znizil pocet fajciarov a zaroven by stupli zisky z dani, pretoze zvysni fajciari by fajcili cigarety len do polovice... malo by to podporu v referende?
@zmrdak Prečo rovno nevymyslíš paušál, čo? Každý mesiac by dostal vodič napr. 30min. prekročenia rýchlosti o 10km/h a 10min. o 20 a viac a platil by mesačné pokuty
tomuto ja vravím kreatívne myslenie, nie nejaké GPS
nie, keby si prekrocil rychlost, automaticky by ti GPS zastavil auto, zamkol 2re a na okna spustil mreze a vymeral by ti trest, ktory by si si v nom musel odsediet
@zmrdak a teraz len taká otázka, myslíš, že kto by si to kúpil? Na druhej strane keby takýmto prístrojom bolo vybavené každé auto povinne tak by stačilo proste aby elektronika nedovolila prekročiť maximálnu rýchlosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A za niektore prkotinky by som ich zase znizil.....
Ako prepáč, ale toto čo si navrhol je totálne hlúposť si myslím. Predstav si, že obiehaš a aj podľa zákona pri predbiehaní môžeš jednorázovo prekročiť rýchlosť a hneď by tam bola polícia. Ako dosť veľmi úplne si to nedomyslel...logika kde ostala?
Mimochodom, taketo GPS by som si vzivote nekupila.
Do cigariet by napriklad mohli davat jednu zo 100 taku, ze pred koncom filtru by bola tenka vrstva TNT a ak by niekto bol taky zavisly, ze by tahal az po filter, mohla by mu vybuchnut hlava... tym by sa znizil pocet fajciarov a zaroven by stupli zisky z dani, pretoze zvysni fajciari by fajcili cigarety len do polovice... malo by to podporu v referende?
@10 tiež blbosť ak by sa nejakou šialenou náhodou také cigarety začali vyrábať tak ich budú vyrábať dlhšie
ale inak ako nápad by to nebolo zlé, ale ja osobne by som to dal nech to posiela pokuty len z rizikových a obývaných úsekov ciest
tomuto ja vravím kreatívne myslenie, nie nejaké GPS