Ahojte, vie mi niekto poradiť nejaké miesto v Brne, kde by bol pekný výlet? Skôr sa pýtam na niečo také o čom veľa ľudí nevie. Veci typu Špilberg, kostoly, ZOO, vila a podobne máme pochodené. Skúšala som googliť, ale nič moc som nenašla no Nejaké nápad
Choďte na Přehradu a lodičkou na hrad Veveří, kasematy, alebo ten Cejl jak hovorí mielikki inak mi nič nenapadá, do letného kina môžete.. a do kaviarní, alebo do pražiarne sa pozreť.. do kaviarní na legranš.. večer do vinárne (do žíznivého papouška!), alebo do krčmy na pivní slámu.. a na Bubble tea!
podzemie Brna (vlez zo Zelňáku), kobky u Kapucínov, jaskyne pri Macoche..
osobne po Brne behám najradšej len tak, proste ráno sa vyberiem a celý deň chodím peši hore dole a kukám okolo seba.
poprípade si sprav tour de kaviarne a podniky.
okrem toho neviem, čo máte všetci s tým Cejlom, to, že tam žijú Rómovia, ešte neznamená, že to je nejak extra nebezpečné. kamarát býval hneď na Körnerovej, asi 20 m od Cejlu, chodila som za ním cez Cejl pravidelne, párkrát síce so psom (ktorý sa strašne bál a bol smiešny ), a nič sa nikdy nestalo. a ani som nikdy nepočula, že by sa na Cejli niečo stalo, oni sa veľmi o gadžov nezaujímajú.
jo, alebo si pobehaj galérky veď. momentálne prebieha Bienále grafického dizajmu v Moravskej galérii napr.
@grietusha mne sa práveže stalo dvakrát že som šla na bicykli a zastavila ma skupinka asi desiatich, zatarasili mi cestu a nechceli ma pustiť ďalej, smiali sa na mne a tak ale nakoniec ma pustili.. raz keď som išla pešo z práce tak sa mi také dve asi 15 ročné vyhrážali, že keď im nedám sto korun ma zabijú a podobne.. akurát som fakticky nemala a nebolo mi veru všetko jedno.. no a to také pokrikovanie atď. je samo o sebe dosť desivé, to zažívam asi vždy..
akože možno to je tým, že som chodila často z práce do práce, tak tých pár incidentov z toho neni veľa, ale aj tak.. ja sa tam dosť bojím v noci a počula som aj od ostatných, že sa im stalo to "daj sto korun lebo ťa nepustím ďalej"--
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
osobne po Brne behám najradšej len tak, proste ráno sa vyberiem a celý deň chodím peši hore dole a kukám okolo seba.
poprípade si sprav tour de kaviarne a podniky.
okrem toho neviem, čo máte všetci s tým Cejlom, to, že tam žijú Rómovia, ešte neznamená, že to je nejak extra nebezpečné. kamarát býval hneď na Körnerovej, asi 20 m od Cejlu, chodila som za ním cez Cejl pravidelne, párkrát síce so psom (ktorý sa strašne bál a bol smiešny ), a nič sa nikdy nestalo. a ani som nikdy nepočula, že by sa na Cejli niečo stalo, oni sa veľmi o gadžov nezaujímajú.
jo, alebo si pobehaj galérky veď. momentálne prebieha Bienále grafického dizajmu v Moravskej galérii napr.
» www.hrady.cz/index.php?p=map...
akože možno to je tým, že som chodila často z práce do práce, tak tých pár incidentov z toho neni veľa, ale aj tak.. ja sa tam dosť bojím v noci a počula som aj od ostatných, že sa im stalo to "daj sto korun lebo ťa nepustím ďalej"--
@sompovedal tak ta mapa je celkom užitočná diki
no a inak sme boli nakoniec na Veveří a potom v Dobrej čajovni