Viete mi poradit nejake lacnejsie ubytovanie v Parizi?..a celkovo nejake informacie, ktore by ma mohli zaujimat, kedze sa tam s kamaratkou chystame na jar .nejake tipy na kluby atd...dakujem sa kazdu uzitocnu reakciu
F1 alebo Premiere Classe, hotel ktory ma od prvej triedy dost daleko osobne odporučam f1, princip je ten isty, len v F1 su spoločne sprchy, a v PC su na izbe, ale su otrasne urobene na tej izbe a mne vyhovovali skôr tie spoločné, ale nepredstavuj si také, kde sa sprchuju všetci naraz, proste tam ideš sama a zamkneš sa a v pohode Ranajky su tam v pohode. Ale rovnako zaleži aj od oblasti, kde sa dostaneš. My sme boli v F1-ke pri letisku Orly a tá bola dobrá.
Ďalej odporúčam cestovať metrom, je to rýchle a lacné. A hlavne, pokial neovládaš dobre francúzštinu, tak by si mohla mat niekedy problem sa dohovorit, pretože francuzi si sice myslia, že vedia anglicky, ale realita je niekde inde. A kluby, to je ťažko, je to 10 milionové mesto, nájdeš tam fakt že všetko Ale latinská štvrť je fajn, to je také študentské mesto v meste.
dakujem za info ...ale spolocne sprchy?..brrr ..bojim sa, ze moje predstavy a financne moznosti sa nejako rozchadzaju ..tak sa opytam takto..ze staci mi napriklad 300 eur tam na tyzden aj s ubytkom, aj s alkoholom, cestovanim v meste a tak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ďalej odporúčam cestovať metrom, je to rýchle a lacné. A hlavne, pokial neovládaš dobre francúzštinu, tak by si mohla mat niekedy problem sa dohovorit, pretože francuzi si sice myslia, že vedia anglicky, ale realita je niekde inde. A kluby, to je ťažko, je to 10 milionové mesto, nájdeš tam fakt že všetko Ale latinská štvrť je fajn, to je také študentské mesto v meste.