Ahojte, mam objednanu letenku na jeden oktobrovy vikend do Pariza, avsak mi padla spolocnost a samemu sa mi nechce ist. Ak by sa chcel niekto pridat na mensi vylet tak sa ozvite poflakat sa po meste a ist pozriet na najvacsiu europsku automobilovu vyst
neviem co je na tom divne, bol som takto v rumunsku a v moldavsku tiez s ludmi co som 2 krat videl za zivot a kopec zabavy, zazitkov a teraz so mnou kamarat vydrbal, slubil ze pojde a ked uz mam kupenu letenku tak povie, ze nema peniaze nejde nikde.. mne je to fuk pojdem aj sam
ja by som šla keby som mohla... aj s cudzím... no a čo je na tom , teraz by som asi mala napísať niečo múdre v tom zmysle, že nikdy nevieš čo sa môže stať a bla bla, ale pred pár rokmi som chcela ísť takto niekam, a nik sa nechcel pridať (samozrejme, že by si to hradil každý sám) len proste zobrať sa a ísť...
spiatocna letenka BA - Pariz vychadza okolo 70e na ten vikend samozrejme ta cena casom pojde hore.. ale pochybujem ze sa tu najde nejaky dobrodruh ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov