za 300 ecka si zrobim sukromny vylet a este si viac uzijem ako kebyze mam ist so skolou a byt neustale pod kontrolou.. vies,to nie je ist dakde do nitry,ze sa nemas sancu stratit..
@3 fuuuuuuu.. mať takých rodičov tak idem všade (aj ked som túto informáciu nepotrebovala vedieť... mohol by si mi rovno povedať, kde bývate )... rozhodne chod ak teda nie sú dôležitejšie veci kam by mali smerovať tie zarobené peniaze a ak tam chceš ísť.
a na ako dlho tam ides?lebo ak na kratko (za tu cenu je to dost mozne) tak sa ti to neoplati,hlavne ak mas 12,to si tak anglinu precvicis dakde v mecdonalde ked si budes pytat hambac. a ked si z ke tak s vychodnarcinou sa dohovoris vsade..
za 300ecka mozes mat ovela dolezitejsiu vec..
ja som bol teraz za 18 e v rumunsku na 3 dni a za 80 e v litve na 3 tyzdne .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
chlapce davaj si pozor co sem pises..
a na ako dlho tam ides?lebo ak na kratko (za tu cenu je to dost mozne) tak sa ti to neoplati,hlavne ak mas 12,to si tak anglinu precvicis dakde v mecdonalde ked si budes pytat hambac. a ked si z ke tak s vychodnarcinou sa dohovoris vsade..
za 300ecka mozes mat ovela dolezitejsiu vec..
ja som bol teraz za 18 e v rumunsku na 3 dni a za 80 e v litve na 3 tyzdne .
takze dokopy 6