Ahojte, nedávno som dostala voľakú upomienku či čo, že som nezaplatila nejakú faktúru, ale ani neviem o tom, že by som nejakú platiť mala. Je tam uvedená len firma » creditcollect.sk a to som pochopila, že im teda asi nedlžím, že to pre niekoho r
na tej upomienke musí byť firma pre ktorú vymáhajú tú dlžnu čiastku ak tam nie je, nič neplať... a začo je ta faktúra vlastne veď to tam musí byť napísané...?
Neexistujú ešte ani pol roka, spoločníkom je jediná (informačne akosi nikde nevypátrateľná) osoba...
Ak tam nie je udané info, za akú firmu a službu/tovar to je, tak také môžu poslať aj všetkým Slovákom na ľubovoľné sumy. Pokiaľ ti tie informácie na tvoju žiadosť aj s detailami nedajú alebo proste nebudú komunikovať, zvažoval by som skôr trestné oznámenie.
@jaja87 zda sa mi, že prave toto som niekde videla napisane, ze osieraju ludi a tahaju z nich penazie... ale radsej bysom si to overila u niekoho, nemas nejakeho znamenho pravnika?
Zistila som, že si zo mňa chcel len ex spraviť p*ču, tak to podpísal menom prvej takejto firmy, čo našiel na nete a pacol tam číslo na kamaráta a akože ich logo. Tej firme sa veľmi ospravedlňujem, nič s tým nemajú a poprosím aj výmaz ak by to šlo, ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Šak tam nikto nieje Asi nemajú kšefty tak skúšajú šťastie
Neexistujú ešte ani pol roka, spoločníkom je jediná (informačne akosi nikde nevypátrateľná) osoba...
Ak tam nie je udané info, za akú firmu a službu/tovar to je, tak také môžu poslať aj všetkým Slovákom na ľubovoľné sumy. Pokiaľ ti tie informácie na tvoju žiadosť aj s detailami nedajú alebo proste nebudú komunikovať, zvažoval by som skôr trestné oznámenie.
tel.: 02/68274 433, e-mail: lamparen@markiza.sk