Normálne seriózne sa pýtam, ako mám konečne dostať z priateľov niekoho, s kým už pár mesiacov nekomunikujem a nepotrebujem vidieť jeho činnosť na Mojom Birdze..
Iné by bolo, keby som sa pohádala s frajerom a v ten deň by som tu zakladala takéto témy.
Mňa to naozaj už nebaví a obťažuje. Na tom nie je nič detinské.
@smichi Ale ja som nereagovala agresívne. A keď to tak vyznelo, tak sa ospravedlňujem.
Snažím sa len vysvetliť, že tu nejde o nejaký konflikt, ako som vyššie napísala, ale proste s tým človekom už dlhú dobu nekomunikujem a nemám nič spoločné a obťažuje ma to, tak preto.
@smichi Ja sa k tomu vyjadrovať nebudem Na Pána urodzeného totiž zlého slova povedať nemôžeš a ani mu to nevysvetlíš, pretože jeho pravda = všeobecná pravda To je zbytočné.
@darkkizz pridavanie a mazanie momentalne funguje...ale ukazuje to tak maximalne na tvojej webke...neukazuje ti ich ale ani hore v liste ani pri komentovani...ukazuje tam len ludi ktorych si mala vo friendoch urcity cas...a ostanu tam aj ked ich zmazes...zmiznu ti max z webky...je to divne ale nejak to funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@luc.ka prepáč, že sa pýtam
Ale teraz nie. Preto mi to bolo čudné.
Dávno s tebou nemám nič spoločné, tak si na mňa láskavo neotváraj ústa. Ja sa tu tiež nerozkrikujem, že to v hlave nemáš pokope.
Tak si rieš svoje problémy a nie moje.
Ja sa tu normálne pýtam, jak si ťa mám konečne vymazať z priateľov, tak si svoje hlúpe poznámky nechaj pre seba.
@smichi jej to nevysvetlis ide si svoje
Normálne seriózne sa pýtam, ako mám konečne dostať z priateľov niekoho, s kým už pár mesiacov nekomunikujem a nepotrebujem vidieť jeho činnosť na Mojom Birdze..
Iné by bolo, keby som sa pohádala s frajerom a v ten deň by som tu zakladala takéto témy.
Mňa to naozaj už nebaví a obťažuje. Na tom nie je nič detinské.
Snažím sa len vysvetliť, že tu nejde o nejaký konflikt, ako som vyššie napísala, ale proste s tým človekom už dlhú dobu nekomunikujem a nemám nič spoločné a obťažuje ma to, tak preto.