Nájde sa tu niekto medzi vami kto by mi vedel poradiť pri výmene li-ion článku v holiacom strojčeku Philips senso touch ? Pôvodný akumulátor má už 5 rokov a začali mu dochádzať sily (na jedno nabitie už nevydrží ani 5 minút) a rozhodol som sa pre jeho ..
... výmenu , pôvodný je sony wf29D 680mah s napätím 3,7V bez ochrany proti skratu, bolo by možné tam vhodiť silnejší akumulátor s ochranou ? napr. NITECORE 750mah 3,7V ?
ano, možeš to takto vymeniť, ak je to napatie take iste tych 3,7V , kapacita moze byt vacsia a pokial je len o toľko, je to ok. Jedine to sa stane, ze sa bude asi dlhsie nabijat ten strojcek.
Ja by som ti to vedel vymeniť ... nebude to nič zložité, stačí rozmontovať, mať rovnaký nový akumulátor, aby tam aj najmä veľkostne vošiel, starý vymeniť za nový a poskladať naspäť ...btw. už som tak aj mame menil baterku minulý mesiac do takého stroja na umývanie okien, lebo zrazu nešiel, tak môj odhad baterka fuč ...premeral som ampérmetrom a bolo to už 100% potvrdené,vymenil som a funguje, a to aj typ baterky, hlavne čo sa týka voltov som objednával, lebo mamina sa moc tomu nerozumie, a potom ako došlo som jednoducho vymenil ...takže neboj nedodrbal by som ti to, a vymenil ti to aj zadarmo z mojej dobroty ...môžeš mi poslať v ts odkiaľ si, ak dakde tu z okolia alebo by si prišiel, tak by som to vymenil
@mefistofel myslím si že jednotky poznám a viem že existujú aj iné obnože jednotiek ktoré sú nižšie to že to niekto nevie napísať ako človek nieje môj problém
@darkpassenger tak potom asi nie, nepoznáš, prepáč
či ty len riešiš to, že to napísal malým písmenom "a - A"? to je banalita pre človeka čo nepozná veľmi jednotky. Doležité je to "h" v tom, lebo mA a mAh je dosť veľký rozdiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ah - amperhodina je jednotka, ktorá sa uvádza u batériách. zjednodušene kapacita batérie.
či ty len riešiš to, že to napísal malým písmenom "a - A"? to je banalita pre človeka čo nepozná veľmi jednotky. Doležité je to "h" v tom, lebo mA a mAh je dosť veľký rozdiel.