Ženy, predstavte si, že by ste dostali od priateľa darček. Náušnice. Veľmi sa Vám páčia, skutočne sú krásne. Avšak zapínanie na náušniciach je menšie ako potrebujete. Poviete mu to?
Navrhne, že ich pôjde vymeniť za väčšie. Vráti sa ale s inými. Tiež peknými, ale tie prvé sa Vám páčili viac. Ale tak poviete si, že je to z lásky a nie sú škaredé. Zistíte však, že keď si ich dáte na ucho, kamienok je ťažký a ťahá Vám náušnicu dolu (pretáča sa klamienkom dolu). Poviete mu to? Budete ich nosiť alebo budete ich chcieť vymeniť?
S toľkými reklamáciami by si už znela ako kus náročnej ženskej, ktorej nič nevyhovuje Ale tak asi aj v závislosti od toho, ako sa poznáte a dôverujete si. Ešte je tu stále možnosť odložiť náušnice do krabičky a nenosiť ich často. Lebo....a nejaká vhodná výhovorka k tomu. Alebo obráť situáciu na žart a povedz mu jednoducho pravdu. Škoda, že si takto nezareagovala hneď, ako ti tie náušnice dal. Viem, si predstaviť zopár ľudí, ktorí by tú situáciu zobrali absolútne s nadhľadom, zasmiali sa a do tretice by ťa do toho obchodu zobrali radšej už osobne
tak ono hlavne, keby mi nesedelo to zapínanie v tom prvom prípade, tak by som išla do toho zlatníctva s ním (aby sa napríklad nestalo, že sa stane to čo sa ti stalo teraz) takže neviem úplne čo by som robila v tvojom prípade, ale tak pokiaľ máte úprimný vzťah tak nevidím dôvod prečo mu to nepovedať. určite aj on bude radšej, keď ti bude môcť darovať náušničky čo budeš rada nosiť a budú ti sedieť vo všetkých smeroch akoby ti mali len stáť v šuflíku, ale tentoraz choď s ním!
@artusios@H8u@Lyterka@Lintu takže ja som včera šla pozrieť do toto zlatníctva a tá predavačka sa ku mne fakt chovala akože "ste nekompletná? Čo je s týmito zas zle?" ale ukázala som jej čo je zle a najprv sa ma snažila presvedčiť že veď sú super no potom som sa na ňu pozrela akože "si ich noste vy keď ste taká pani"
Vecer som mu povedala že fskt sú nádherne, len .... a ukázala som mu čo je zle tak že pojdeme spolu vymeniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vecer som mu povedala že fskt sú nádherne, len .... a ukázala som mu čo je zle tak že pojdeme spolu vymeniť
Akoze je to trochu taka blbsia situacia,ale nevidim na tom nic zle ze si mu to povedala