ty vole, spýtate sa ma to pred 10 rokmi, tak by som všetkých podarovala asi! a teraz? Nie občas nadávam, že som najstaršia, ale už som si asi zvykla .... Klaudia ma dosť štve niekedy, tak tu by som asi požičala, dotyčný by ju ale rýchlo vrátil
nie, len by som si priala, až nevyrastie z toho veku, keď bola ešte zábavné decko pobehujúce po dvore v zarosených potápačských okuliaroch a s ručne vystrihanou dierou v ofine
teraz je v puberte a... prosím, nech to skončí
preboha nie nikdy.
milujem oboch svojich bratov najviac na svete, aj keď mladší začína pubertovať a najradšej by som ho zabila priemerne tak 7-krát za deň.
no obaja spolu s tatkom sú najdôležitejšími mužmi môjho života a neviem si predstaviť, čo by som bez nich robila.
nechápem ako môže niekto nemať rád svojho súrodenca, ale asi aj to sa dá. smutné.
Vymenila, lebo ja tolerujem veci... a zase naopak, on nie... A to sa neda existovať ...Ked chcem spat a jemu huči PC do 1 rána. a žerie v noci sardinky a ja sa v izbe dusim z toho.
kazdy si zijeme independentne, ani sa velmi nerozpravame, ale nechapem, naco by som ho menila, co by som z toho akoze mala mat.. keby sme neboli surodenci, tak by sme asi neboli kamarati, ale co tam po tom
Kedysi, aj ked ma segra často fest vytáčala (ale koho nie), by som ju nedala... žial dopadlo to tak, vzťah je na bode mrazu ak nie horšie, a akoby som segru ani nemala....
Fuu, neviem. Mám štyroch starších bratov a niekedy (často) mi dosť lezú na nervy. Ale asi by som ich nevymenila, lebo ten za ktorého by som ho vymenila by mohol byť ešte horší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Takže nemám koho meniť keďže som jedináčik.
teraz je v puberte a... prosím, nech to skončí
milujem oboch svojich bratov najviac na svete, aj keď mladší začína pubertovať a najradšej by som ho zabila priemerne tak 7-krát za deň.
no obaja spolu s tatkom sú najdôležitejšími mužmi môjho života a neviem si predstaviť, čo by som bez nich robila.
nechápem ako môže niekto nemať rád svojho súrodenca, ale asi aj to sa dá. smutné.
nikdy
@zajkousko
S radosťou ho podarujem, poštovné zdarma