Ef je sice uznavana agentura ale tie ceny,daju sa najst aj nižšie a za lepšiu kvalitu.Čo som bola minuly rok v Anglicku tak ta oranizacia nula bodov.Podla toho či chceš aj zabavu a kultura alebo intenzivny kurz.Treba si vybrat Napriklad rok na strednej škole može byt velmi dobra skusenost.
Ja som sa práve vrátil čo som bol rok v Anglicku.. Takže takto:
Šiel som cez » www.interstudy.sk/... .. všetko bolo fajn, až na to že agentúra sa na každého vyjebe a určite rátaj s tým, že všetky komplikácie budeš musieť riešiť sám. Škola bola v pohode, myslím že učivo je omnoho lahšie ako u nás, ale zas sú prísnejší. Čo sa týka rodiny, mal som šťastie. Čo som mal kamaráta taliana tak toho dali do takej rodiny že nemali ani sprchu poriadnu, akurát taký sud a hore bola hadica cez ktorú šla voda, málokedy teplá Tie rodiny to robia pre peniaze alebo keď nemôžu mať vlastné decko a chcú si adoptovať neskôr vlastné, tak toto robia také divadielko pre sociálku.. Ale napríklad ja som mal rodinu v pohode, zas bolo vidno že im peniaze nechýbajú..
Ale myslím, že v tvojom veku by si mohol ísť na dáke štúdium skombinované s prácou alebo tak, treba im napísať a popýtať sa.
@najvina vzdy to robia pre peniaze Napriklad mne interstudy tvrdilo ze nerobia ale rodina sa mi priznala ze za to maju vcelku dost takze .. nemozes im verit
Vždy, ale čo som bol len ja na pobyte na 2 týždne tak boli úplne úžasný, starali sa o nás, všetko nám dávali čo som chcel aj my zablahoželali a urobili tortu na anrodeniny, milé to bolo, ale ja by som chcel školy a tak ... a ked si v škole,č o a tam učíš len angličtinu a máš toaj na známky a tak? ... a prečo EF je zlé, čo som čítal, že fajn a rodiny majú ževraj prísne kamerované tak neviem
Nechod cez agenturu. Ako hovori @11 , najdi si cez internet skolu s intrakom (ak ides tretieho rocnika tak hladaj BTEC alebo A levels) a hlavne skolu s podporou pre international/european students. Proste im napis mail a oni ti uz pomozu/poradia. Takze google a ficis!
Cez agenturu neskutocne prerobis a je tam hlavne mnozstvo obmedzeni a vsetky veci co pre teba urobia zvladnes aj sam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
jeb na to dieta drahe
Šiel som cez » www.interstudy.sk/... .. všetko bolo fajn, až na to že agentúra sa na každého vyjebe a určite rátaj s tým, že všetky komplikácie budeš musieť riešiť sám. Škola bola v pohode, myslím že učivo je omnoho lahšie ako u nás, ale zas sú prísnejší. Čo sa týka rodiny, mal som šťastie. Čo som mal kamaráta taliana tak toho dali do takej rodiny že nemali ani sprchu poriadnu, akurát taký sud a hore bola hadica cez ktorú šla voda, málokedy teplá Tie rodiny to robia pre peniaze alebo keď nemôžu mať vlastné decko a chcú si adoptovať neskôr vlastné, tak toto robia také divadielko pre sociálku.. Ale napríklad ja som mal rodinu v pohode, zas bolo vidno že im peniaze nechýbajú..
Ale myslím, že v tvojom veku by si mohol ísť na dáke štúdium skombinované s prácou alebo tak, treba im napísať a popýtať sa.
Cez agenturu neskutocne prerobis a je tam hlavne mnozstvo obmedzeni a vsetky veci co pre teba urobia zvladnes aj sam.