Plávala som v bazéne, vedľa mňa sa jeden úchyl robil. Keď som si to všimla, akurát sa urobil. Ja som plávala preč no a... nejak sa mi to tam dostalo a bolo. Prepáč maminka. Ale stále je šanca, že mi tam len vplávalo vajíčko chobotnice a porodím Krakena, neboj sa babi
@15 mi pripomína, že jedna ženská v Amerike (bola to černoška, tak som si spomenula, no ) tvrdila svojmu mužovi, že bola v kine a tam mala strašne intenzívny zážitok, lebo otehotnela od muža na filmovom plátne. Tuším jej to uveril... alebo sa aspoň tak tváril. Bohužiaľ mne samotnej nič nenapadá :/
Anjel prišiel ku mne a povedal: "Zdravas, milosti plná, Pán s tebou."
Ja som sa nad jeho slovami zarazila a rozmýšľala, čo znamená takýto pozdrav. Anjel mi povedal: "Neboj sa, , našla si milosť u Boha. Počneš a porodíš syna a dáš mu meno . On bude veľký a bude sa volať synom Najvyššieho. Pán Boh mu dá trón jeho otca , naveky bude kraľovať nad rodom a jeho kráľovstvu nebude konca."
Povedala som anjelovi: "Ako sa to stane, veď ja muža nepoznám?"
Anjel mi odpovedal: "Duch Svätý zostúpi na teba a moc Najvyššieho ťa zatieni. A preto aj dieťa bude sa volať svätým, bude to Boží Syn.
minimálne žiadna kresťanská rodina nemôže proti takémuto vysvetleniu nijako namietať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
čo nie je originálne, ale ja by som to použila
Ja som sa nad jeho slovami zarazila a rozmýšľala, čo znamená takýto pozdrav. Anjel mi povedal: "Neboj sa, , našla si milosť u Boha. Počneš a porodíš syna a dáš mu meno . On bude veľký a bude sa volať synom Najvyššieho. Pán Boh mu dá trón jeho otca , naveky bude kraľovať nad rodom a jeho kráľovstvu nebude konca."
Povedala som anjelovi: "Ako sa to stane, veď ja muža nepoznám?"
Anjel mi odpovedal: "Duch Svätý zostúpi na teba a moc Najvyššieho ťa zatieni. A preto aj dieťa bude sa volať svätým, bude to Boží Syn.
minimálne žiadna kresťanská rodina nemôže proti takémuto vysvetleniu nijako namietať...