nie, nenapozeral, len sa mi to dostalo bohužiaľ do uší a očí. Človek sa tomu nevyhne na 100%, i keď by bol rád a pamäť mám dobrú, takže bohužiaľ v tomto smere.
@zmrdak ale... tymto prispevkom si nijako neprispel k zvýšeniu úrovne kultúry národa, ba naopak, napádaš ľudí takým spôsobom, že sa na to nedá nič rozumné napísať...
jáááj aj a stýmm birdziskom skurveným ktorý sa 3hodiny načítava nepridá koment a len ojebáva že ho nepridal tak to medzitým znova napíšem a jeb je tam aj prvý
@zmrdak ďakujem, že si mi to ozrejmil, nikdy som nevedela, čo mám odpovedať na otázku o mojich hodnotách.
(ako človek, ktorý nepozerá TV už 9 rokov, pije len čistú vodu, kávu a čaj a žere len domácu kuchyňu poprípade ryby v reštaurácii, sa neskonale smejem tvojej presvedčenosti o vlastnej inakosti, dôležitosti a neprekonateľnej nadradenosti, ktorá ti povoľuje hodnotiť iných ľudí )
@n0win0u na nete si viem nájsť aj kvalitné stránky a knihy mám kvalitné tiež, nikdy sa neznížim, aby som sa smial na nadávke v televízii jak RETARD (BUHAHAHAHAHAHA on zahrešil BUHAHAHAHAHA) a ľudí tu neotravujem, lebo na človeka mám väčšie požiadavky.
Som rád že nefrčím na komercií a bulvári. Ani superstar a pičoviny kadejaké. Proste ma také hlúposti nezaujímajú. A štve ma že to tu je tak ako to je, lebo čo z ludí bude o pár rokov to netuším.
Som dneska zapal telku po neviemakom čase a len to kockuje, reku fajn, rovno som to vypol .
Možno keby ste sa niektorí zamysleli nad tým, čo tým chcel povedať, odpustili by ste si tie primitívne príspevky... možno to podal zle, ale myšlienku to malo dobrú..... TV som nepozerala ani nepamätám a vôbec mi ku životu nechýba.......... Stačí si len pozrieť akým hnojom nás kŕmia televízie od farmár hľadá "ženu", cez šéfku až po šeherezádu..... Dávajú do vysielania zábery zo zásahov, kde pred kamerami umierajú deti a reakcie pozostalých, ktorí sú na dne...... človek už v telke nenájde nič zaujímavé, žiadnu zábavu na úrovni, len samé primitívnosti a veci, ktoré do televízie skrátka nepatria....
@klaudiqaaa normalny seriozny clovek, ktory nema v hlave nasrate na to prijde, aj bez toho ,aby mu to sem nejaky pripiceny extremista isiel vehementne vysvetlovat.. o to tu ide mam taky pocit viac
V podstate suhlasim, ale v niektorych pripadoch bulvar odvedie aj dobru pracu..... pozri cela ta ''smotanka'' je jedna velka banda prerodinkovanych sedliakov, ktori si nahravaju ksefty a nepripustia do brandze nikoho, koho nechcu..... moj nazor.....
Samozrejme su tam aj sikovni ludia, ktori si nazasluzia, aby si ich bulvar bral do huby, ale to je malilinka mensina.
kokos normalne si asi spravim misu popcornu, pustim si rytmusa k tomu a idem si pozriet smotanku, superstar reprizy, mojsejovu, farmara hlada zenu pikosky zo zakulisia, rytmusove nove hodinky na youtube a vselijake ine dobroty
Keby ste žili v dobách svojich rodičov boli by ste radi,že môžte čumieť na TV.Teraz čumíte 24hod denne do počítača a cítite sa cool a TV je pre vás hnoj. Aj vaše decká možno budú o 20rokov hovoriť,že už mesiac nezapol počítač,lebo sú to samé sračky a kokotiny,pretože určite bude existovať iný druh zábavy pre mladých .
@zmrdak a mozno mas aj pravdu, ale mozes sa aj obesit a nezmenis to. Radsej sa nauc tolerovat svet a ludi okolo seba, lebo prezijes zivot nasraty. A radsej byt stastny ako nasraty, ci ?
tak citat knihy nebudem ale mas pravdu ze je TV vymyvanie mozgu a to ked nekdo zahresi a smeju sa seci to aj mne lezie na nervy , kazdy to v realnom zivote berie ako normalne slovo a tam su s toho zhrozeny a este to aj odpipaju aj ked je uz davno po 22:00 to je teda demokracia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Nenapísal som nič vulgárne, len pravdivé.
Načo riešiš druhých? Môže ťa byť veľké ... po tom, čo iní robia. A ešte k tomu aj nadávať ľuďom, ktorých vôbec nepoznáš.
ja nikomu nenadávam, len hovorím tak ako to je.
(ako človek, ktorý nepozerá TV už 9 rokov, pije len čistú vodu, kávu a čaj a žere len domácu kuchyňu poprípade ryby v reštaurácii, sa neskonale smejem tvojej presvedčenosti o vlastnej inakosti, dôležitosti a neprekonateľnej nadradenosti, ktorá ti povoľuje hodnotiť iných ľudí )
Som dneska zapal telku po neviemakom čase a len to kockuje, reku fajn, rovno som to vypol .
Ale nezastávaj sa retardov.
"Superstar, bulvár a podobné sračky ste "
"zerajte sračky a hlavne tie všelijaké štetky a gigolov"
si odpísaná nula.
choď pozerať TV.
sračka je pejoratívne označenie, asi ako keby použijem hnoj.
Samozrejme su tam aj sikovni ludia, ktori si nazasluzia, aby si ich bulvar bral do huby, ale to je malilinka mensina.
Nie, ty by si na to neprišiel, nemáš na to mozgovú kapacitu. Nezvládol by si to.
A teraz si nejaký šéf, lebo si napísal pripičeny ?
Ale inak je to sračka a znižuje to IQ.
táto spoločnosť je o fige =D
a čo ty vravíš na to Rytmus dal napicu kazmovi? DD
založ serióznu TV, hlásim sa do zamestnania
tým, ako kydáš, sa inak znižuješ na ich úroveň a ukazuješ, že sa nevieš ovládať...........