ahojte, nedavno som si prefarbila plave vlasy na cerveno, no farba mi nechytila na celu dlzku, vrch hlavy mam ziarivo cerveny a konce vlasov hnede..neviete mi poradit ako by som si farbu vytiahla z vlasov sama bez kadernicky?..je to garnier mahagonovo cer
ked som si prvykrat farbila vlasy, tak to dopadlo presne ako si opisala. a tusim som mala tiez farbu garnier. ale potom som si po par tyzdnoch nafarbila zase,ale farbou inej znacky a uz to bolo v pohode.
ja som pred 2 rokmi mala tiež s cervenou farbou na vlasoch problem ... mas stastie ze to mas len na 28 umyti neviem na tvojom mieste by som to len umyvala aj cely den a potom si kupila nejaku peknu hnedu farbu a zafarbila naspať ja som nemala sampon ale klasicku farbu a teda, trapila som sa s tym .. nieco cez tristvrte roka vyrastalo to.. potom to bolo bledzie a bledzie a dnes mam svoje preirodzene vlasy svetlohnede a som najstastnejsia nam zena to vzdy treba dokafrať aby sme boli stastne z toho co skutočne mame
nemám nič proti mrkvovo oranžovej, pôvodne som chcela takú dáku, či ryšavú..a teraz mám fľakatú hlavu, čo viac si človek môže priať? len si myslím, že tá červená sa mi nehodí, čiže by som si to už viac na červeno farbiť nechcela, len nechať nejako vymyť a potom možno nafarbiť na pôvodný odtieň, veľmi sa mi páčia červené či ryšavé vlasy, ale očividne mi to nepristane..
a už som čítala aj o nejakých domácich receptoch s acylpirinom..je to bezpečné a vôbec účinné?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale v podstate je taká istá ako trvácna..
a čo sa týka červenej farby, je to kkktina, nafarbíš, dva týždne máš krásnu červenú farbu a ptom to ide do zadku..vymýva sa a stráca tú červenosť..
a skús si len klasicky znovu nafarbiť a daj si záležať na konce, časom ti chytí aj na ne
lenže.ono sa to vymýva a vymýva a bledne.a mám to teraz oranžové.
radšej by som si teraz dala oranžovú(ryšavú) na hlavu jak červenú...
a už som čítala aj o nejakých domácich receptoch s acylpirinom..je to bezpečné a vôbec účinné?
a najlepšie je kupovať s farbu a nie šampón ...
je to táto, cie ked vydrzi 28 umyti je to farbiaci sampon? ja sa do toho nevyznam, som zmatana z tych farieb a samponov uz..