všetci sa tu len sťažujete... @tomas sa snaží.. a niečo také spraviť to nie je len tak... no hej má to svoje muchy.. ale zas nejde to spraviť všetko naraz
nepaci sa mi a nejde mi dobre. Vzdy ked si otvorim nejaku anketu a pride tam cast stranky s grafom sekne mi to a vypise ze flash player musi ukoncit skript inac nebude pocitac reagovat...
@pumaamravec a @fxx hej to je problem flashoveho grafu, ked anketa obsahuje nevhodnu kombinaciu znakov, alebo znak, zatial som neprisiel na to aky...
viem ze grafy na www.medialne.sk to robili tiez (robil som ich tiez), ked sa v desatinnom cisle dala ciarka miesto bodky, ale aky znak robi problem na birdzi som este nezistil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ked som uz hlasoval tak mi to tam hned hodi ze som uz hlasoval
Inač v starom dizajne správ mi nejde vyhľadávanie, to ma strašne štve a tiež staré odoslané v starom dizajne mi nejdú otvoriť. A ten nový je na prd.
Zaroven sa samotny hlasovaci proces urychlil a dalsie veci by sa mali tiez rychlejsie nacitavat.
@tomas
Graf vidia vsetci, aj ti co nehlasovali. Zaroven sa URYCHLILO HLASOVANIE (technicky je inak spravene, nech sa rychlejsie nacita)
ale inak tu nevidim ziadnu zmenu..ved na Nástenke su v pohodke vsetky stavy..co vymyslate
@tomas aaaaaaaaaaaaaaaaa
viem ze grafy na www.medialne.sk to robili tiez (robil som ich tiez), ked sa v desatinnom cisle dala ciarka miesto bodky, ale aky znak robi problem na birdzi som este nezistil...