V prvom rade sa ospravedlnujem, ak je tu už k tomu diskusia založená, nepatral som do detailov.. ale chcem sa spytať, ten vynoveny prehľad TS-iek kde uživatel hned vidi text spravy, ktoru obdržal.. myslite si, že je to fakt z určiteho hladiska vylepšenie?
a btw, tomáš, tie "staré", čo vlastne nie sú až také staré sú lepšie, tiež ten "nový dizajn" nepoužívam, nepáči sa mi práve tá absencia pôvodnej správy....
aj ja koli tomu pouzivam stare.. a este koli tomu ze ked odoslem spravu cez nove, ona sa v podstate neodosle a vipise mi to tam ze je vymazana.. co uz.. ale stare su oky. takze.. no problem..
no ja tie vynovené nepoužívam rada...vadí mi tam napríklad, že keď chcem oddeliť text voľným riadkom tak to tam neukáže...ale zas občasne ich používam, keď chcem rýchlo odpísať
@klaudi6541 "VAROVANIE: Ak používaš prehliadávač OPERA alebo Internet Explorer, zatiaľ používaj prosím starý dizajn TS-iek v novom je drobný technický problém, ktorý chceme čoskoro vyriešiť! Vo Firefoxe a v Safari by problem nemal byť!"
Ak by si si to vsimla, tak by si mozno aj vedela, preco ti tie nove neidu
to isté, používam staré lebo mi vadí, že nevidím čo som písal predtým. väčšinou to až taký problém nie je, ale už sa mi párkrát stalo, že som nechápal čo mi píše niekto až kým som si neprečítal čo som mu napísal
Keď chcete vedieť aká bola vaša posledná správa dotyčnému tak si kliknite na "moju poslednú správu" alebo ako to tam je napísané... či o tomto reč nebola?
aj mne to vadilo, no nedalo mi to a par sekundach hladania som prisiel na to, ze svoju spravu co som poslal ja uvidim, az po kliknuti na zvyrazneny a podciarknuty text MOJU SPRAVU
AHA! moja chyba, aj tie nove su super len som si nevšimol tie male pismenka "moja sprava" a po kliknuti ju automaticky vyhodi, čiže mam aj moju spravu a aj reakciu na nu, je to skvele
ok, už aj viem prečo sa mi dizajn zmenil na ten novy som omylom klikol na ten text "novy dizajn TS" a otvaralo sa mi to potom už stale s tymto dizajnom.. klikol so normalne na "otvoriť TS" a je to všetko stare, čiže OK lol
ja s novym dizajnom problem nemam a da sa zobrazit aj sprava ktoru som ja poslala tomu uzivatelovi a na ktoru mi odpoveda cize neni problem...len fotky toho uzivatela sa mi nezobrazuje v novom dizajne
zo zaciatku sa mi tiez tie nove TS nepacili, ale zistujem ze idu rychlejsie, co mi vyhovuje... tie stare ma len obmedzuju, pretoze ked som este na nejakej "starej" casti Birdzu, tak ma hodi do starych TSok, co mi vadi...
@susenejablko no že, kto si to mal všimnuť! @galinka ked mysliš vyhladavanie podla mesiacov, tak to vidim aj v novom dizajne @katka25 keby si prečitala celu temu, tak zistiš, že už davno nie je problem nikde
@hkcko Nie, myslím ten obdĺžniček vpravo hore v ktorom kedysi fungovala aj taká vec, že keď som tam napísala "od: nick" tak mi to vyhodilo všetky správy od užívateľa "nick" Síce obdĺžniček je tam stále ale buď ho neviem používať, alebo nefunguje, ale myslím že druhá možnosť je správna... (a funguje to len v starom dizajne aj to nie v aktuálnom mesiaci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a btw, tomáš, tie "staré", čo vlastne nie sú až také staré sú lepšie, tiež ten "nový dizajn" nepoužívam, nepáči sa mi práve tá absencia pôvodnej správy....
Ak by si si to vsimla, tak by si mozno aj vedela, preco ti tie nove neidu
@galinka ked mysliš vyhladavanie podla mesiacov, tak to vidim aj v novom dizajne
@katka25 keby si prečitala celu temu, tak zistiš, že už davno nie je problem nikde