caute vie mi niekto poradit preco mi sustavne vypadavaju basy na mojich logitechoch ? ... deje sa to v jednoím kuse idu asi 3 minuty a potom na minutu vypadnu .. naskocia po zapnuti
@filipkoo a na co si prisiel po rozobrati ?.. lebo prave som rozobral subwoofer .. zatial to hra a ani raz nevypadol .. uvidi sa o chvilu ,ale ako si to to vyriesil
@cimrman už si nepamätám, ale určite si pamätám, že na repraku bol kontakt, ktorý spôsoboval tie výpadky (keď som ho držal v správnej polohe subwoofer šiel, keď som to pustil nešiel) ale myslím že chyba nebola práve na tom mieste. Môžem pre teba to zrobiť, že to teraz rozoberem a pozriem sa, treba?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vnútri sa dodrbali kontakty. Nepamätám teraz presne konkrétne miesto poruchy, ale keď rozobereš subwoofer tak to zistíš.
tak pokial sa ti chce tak by bolo dobre keby si pozrel kt. kontakt to je .. nechcem nove repraky - - - diky