Mne kvoli stresu a zlej strave zacali dost vypadavat, kupil so si taku kuru a je to uplne perfektne. Vyskusane uz aj na mamine, ale ako sa to vola ti napisem za ked pridem z prace. Je to aj sampon a potom aj taky gel ktory treba vmasirovat do pokozky.
no mne ricinovy olej nepomohol
ja mam šampon Marbo...zatial prvý raz v zivote,ale musim povedat,ze mam lepsie vlasy po nom...ale zatial ziaden zazrak. no hovori sa, ze treba ho pouzivat dlhodobo..tak po roku ti poviem
a berem este donna hair tabletky
ale no podla mna u mna je najvacsi problem stres
@luboos Ja napr. papam kvalitny ryby olej, ryby mam 4x do tyzdna, ovocie kazdy den v celkom zaujimavom mnozste.. Stres je najvacsia kurva.. a este ked je clovek taka psychicka sracka ako ja... tak amen tma..
@6q66 XIXI jj ryby olej si dávam aj ja psovi som to kúpil ten to nechce tak to jem ja
A stres tak to si kúp ešte persen forte a daj si hneď 2x
A hlavne kilo čokolády treba toto je moj jedálniček a sklenka vína a cítim sa ako HIGHLANDER
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Este mozes skusit sampon Milva. Niekomu velmi pomoze...
ja mam šampon Marbo...zatial prvý raz v zivote,ale musim povedat,ze mam lepsie vlasy po nom...ale zatial ziaden zazrak. no hovori sa, ze treba ho pouzivat dlhodobo..tak po roku ti poviem
a berem este donna hair tabletky
ale no podla mna u mna je najvacsi problem stres
a toto je ten sampon
A stres tak to si kúp ešte persen forte a daj si hneď 2x
A hlavne kilo čokolády treba toto je moj jedálniček a sklenka vína a cítim sa ako HIGHLANDER