Ahojte má tu niekto skúsenosti z vypismy z účtu v Tatra banke. Lebo mne chodia vypísy na mail. Keď pôjdem do Tatra banky dajú mi vypísy za posledné 3 mesiace plus aktuálny výpis a za akú cenu alebo mi povedia, že sa to nedá lebo mi to chodí na mail. Prosí
a napriek tomu, že ti chodí výpis na mail, by mali byť ústretoví a na pobočke ti poskytnúť výpisy z toľkých mesiacov o koľko požiadaš. ale možno za nejaký poplatok. skúsenosti s tatrou nemám, ale je to logické a okrem toho, tatra banka má v rámci SR najlepší prístup ku klientovi zo všetkých bánk, takže by som sa nebála
s tymto je furt problem. peciatku na tvoj vytlaceny vypis ti nedaju, to mam overene. vypis ti oni sami kludne vytlacia, ale za (pre mna) sialenu sumu - teraz neviem presne ale asi 2e za stranu...takze asi nemas moznost pokial potrebujes ten oficialny a potvrdeny peciatkou, budes musiet cvakat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov