čaute, viete niekto ako sa vypočíta podiel na trhu v danom segmente v danom území?? napríklad výroba jogurtov v Batislavskom kraji, nájdem si všetkých výrobcov jogurtov v BA kraji, a čo potom?? počíta sa to podľa vyrobených kusov alebo obratu podniku??
Skús na to ísť logicky. Čo myslíš, dá sa podiel na trhu počítať podľa vyrobených kusov? Teda napr. by som vyrobil 1000... ks, no predal by som ich len 100. Konkurent by ich napr. vyrobil len 200 a 200 predal. Znamenalo by to teda, že mám vyšší podiel na trhu?
Prípadne ak by som produkoval veľkú Qty bez ohľadu na dopyt, bolo by správne, že či viac vyrobím, tým mám vyšší podiel na trhu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
» www.wikihow.com/Calculate-Marke...
Skús na to ísť logicky. Čo myslíš, dá sa podiel na trhu počítať podľa vyrobených kusov? Teda napr. by som vyrobil 1000... ks, no predal by som ich len 100. Konkurent by ich napr. vyrobil len 200 a 200 predal. Znamenalo by to teda, že mám vyšší podiel na trhu?
Prípadne ak by som produkoval veľkú Qty bez ohľadu na dopyt, bolo by správne, že či viac vyrobím, tým mám vyšší podiel na trhu?