Zaujímalo by ma, odkiaľ je tá hudba. Zložil si ju ty, čo máš s ňou spoločné? Je super. Aby sme sa určite pochopili, nemyslím celý track teda bez tvojho hlasu čo tam je je dobré...
Nemá to riadny rytmus, celkovo nemám rada rap, ale toto je totálne od veci... len som to preklikla. Prosím, nerob hudbu, lebo ak niekedy tvoju pesničku dajú do rádia, tak ho budem musieť vypnúť... keď tam dajú takých magorov ako je Rytmus, Ego a podobne, tak je možné všetko.
na hovno meno a zla kvalita rapu ale urcite nie najhorsia.. mal by si este trenovat lebo ani z dychom tam niekde nestihas ale tak ja soom si to vypocula cele a urcite to nebolo najhorsie
pozerám že ten 11 ročný chalan na začiatku vie všetk oa určite počúva rytmusa, a teraz dačo k tebe ak si písal sám text tak je to fajn a kto ta hodnotí nech si to sám vyskúša trošku keby si ten rytmus vylepšil a trošku energie tak bi to bolo ok ale ak ťa to baví tak s tým neprestávaj "a choď za svojim cieľom" good luck
to povie dieťa čo počúva Progressive trance čo je iba podmaz pár tónov s ktorých ti po čase šibne a tak aj vypadajú tvoje komentáre, tak asi tak tak nehodnoť žiadni slávny človek sa nestal slávny hneď a vždy nejde len o slávu ale aj o to čo niekto chce vyjadriť
...ako už tu bolo povedané... nemá to rytmus, flow, štruktúru, intonáciu... to je čo sa týka prevedenia. čo sa týka textu... niekde tam spomenieš že si rýmujúci básnik či také dačo, a prepáč, ale nie si. "zarýmovať" raz za desať "veršov" lebo a lebo dokáže každý. nejakú hĺbku tiež príliš nemá, na jednu kategóriu rapu otvorene pindáš (tá "ja sem bos najvačí" kategória), a sám touto pesničkou spadáš do tej druhej ("svet je napiču"), a nielen že do nej neprinášaš nič nového, ale ani nedosahuješ jej priemerný štandard.
čo sa týka podmazu, tak priemerný a nezaujímavý, ale príjemný.
ako celok je to teda nezaujímavý bolestivý trapas, sorry...
k tomu či máš prestať alebo sa snažiť ďalej sa vyjadrovať nejdem, lebo nikto nemôže vedieť či a kam by si sa dostal ak by si vytrval, každopádne ak sa budeš snažiť ďalej, tak sa zmier s tým že ti potrvá tak cca... 2-3 roky snaženia kým začneš robiť veci o ktorých by sa dalo povedať že sú dobré.
+potrebuješ rytmickú previazanosť s podmazom, nemôžeš len tak chytiť hocijakú slučku a nahovoriť do nej hocičo.
+potrebuješ ešte veľa ďalších vecí, ale tie si zisti sám, to predošlé plusko je len taký potenciálny odrazový mostík.
každopádne pochvala za to že si aspoň niečo skúsil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale aspon ti mozem poradit, ze rap nie je zrovna pre teba....
Aj tie tri tragikomické lajky si si musel dať sám, však?
Zhrňme to: Zlý text, zlý flow, zlý hlas, beat by som ešte prehltol, predpokladám že si ho stiahol -.-
Buď ešte pár (veľa) rokov potichu trénuj alebo sa na to vykašli hneď teraz lebo toto je celé zle
akurát jedna vec: ten tvoj (stredoslovenský?) prízvuk robí ten rap fakt smiešny
Nič nehovorím.
...ako už tu bolo povedané... nemá to rytmus, flow, štruktúru, intonáciu... to je čo sa týka prevedenia. čo sa týka textu... niekde tam spomenieš že si rýmujúci básnik či také dačo, a prepáč, ale nie si. "zarýmovať" raz za desať "veršov" lebo a lebo dokáže každý. nejakú hĺbku tiež príliš nemá, na jednu kategóriu rapu otvorene pindáš (tá "ja sem bos najvačí" kategória), a sám touto pesničkou spadáš do tej druhej ("svet je napiču"), a nielen že do nej neprinášaš nič nového, ale ani nedosahuješ jej priemerný štandard.
čo sa týka podmazu, tak priemerný a nezaujímavý, ale príjemný.
ako celok je to teda nezaujímavý bolestivý trapas, sorry...
k tomu či máš prestať alebo sa snažiť ďalej sa vyjadrovať nejdem, lebo nikto nemôže vedieť či a kam by si sa dostal ak by si vytrval, každopádne ak sa budeš snažiť ďalej, tak sa zmier s tým že ti potrvá tak cca... 2-3 roky snaženia kým začneš robiť veci o ktorých by sa dalo povedať že sú dobré.
+potrebuješ rytmickú previazanosť s podmazom, nemôžeš len tak chytiť hocijakú slučku a nahovoriť do nej hocičo.
+potrebuješ ešte veľa ďalších vecí, ale tie si zisti sám, to predošlé plusko je len taký potenciálny odrazový mostík.
každopádne pochvala za to že si aspoň niečo skúsil.