zjedli by ste niečo také? myslí, že ja osobne teda nie a pavúka duplom, ale začína to byť celkom populárne jedlo tak ma zaujíma koľko ľudí by niečo také zjedlo
ja by som to mozno zjedla, keby to dobre vyzera s nejakou omackou a tak mohlo by to byt dobre a je to zevraj aj velmi zdrave takze by som to chcela ochutnat, aj ked by to mozno bolo sprvu dost neprijemne
fuuj v zivote nikdy....z pavuka sa mi dvyha zaludok ked ho vidim nakresleneho v knizke abo v nejakom animaku......takze akonahale by som to videla niekoho brat do ust tak by som ho total otykovalaa.....cize nieeee fuuj prec
ja osobne by som nic take v zivote nedala do ust...verim sice, ze je to zdrave, ale nech si to daju ti co na to maju...ja sa tych chudatiek bojim aj zaziva, nieto este, aby som ich jedla.....aaaaale mozno ale naozaj len mozno ak by bola nejaka rozumna stavka......=P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a preco aj nie vsak clovek ma objavovat nove chute
červy osobne nenávidím,nemožem ich ani vidiet a je mi z nich zle mám z nich panický strach fuj