Potrebujem pomoc. Mám dlhé vlasy až po zadok, zdravé (až na časte ničenie končekov), a aj celkom husté. Celkovo to znie ako dokonalé vlasy ale v poslednej dobe ma začali trápiť malé vyrastajúce krepovité vlasy. Vyrastajú mi hlavne na čele..a tak trochu
Presne, tiež mám také vlasy a práve kôly tomu ich nosím rozpustené aj keď mi to lekárka zakazuje a tiež neviem čo robiť. Ak tu niekto napíše nejakú dobrú radu niekto ma pls tagnite
Osobne by som asi skúsila nejaké vitamíny, nech tie vlasy čo vyrastajú vyrastajú pekné...
Len neviem ti povedať aké lebo ja žeriem práve také aby mi nové vlasy vyrástli
tak neviem ci teraz myslime to iste, ale tiez mam dlhsie vlasy a pri cele mi vyrastaju kratke jemne vlasy ktore furt odstavaju a lezu mi na nervy a tusim som sa na to kedysi pytala kadernicky ale nic mi s tym nevedela spravit
preboha to sa nedepiluje!!! nic s tym neurobis, je to znak toho, ze ti vlasy rastu, teda hustnu a je to dobre, existuje na to taky gel na uhladenie alebo nieco take
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Len neviem ti povedať aké lebo ja žeriem práve také aby mi nové vlasy vyrástli