Zdravím.. chcel by som sa spýtať na jednu vec... mám na hrudi strašne veľa vyrážok... vyzerá to strašne... ale to už sú vytlačené a stále to nechce odtiaľ zmiznúť... tlačiť ztoho už nič nejde a neviem ako sa toho mám zbaviť... nepoznáte nejaký krém
ja používam sírne mydlo,ďalej prijímam dostatok minerálov a vitamínov (hlavne B-komplex,vitamín E ) a ptm mám kadejaké tie mastičky..s kyselinou salicylovou,a z lekárne ešte je dobrý " Florsalmin " (kvapky) ..si dám na vatu a pretriem ked tak..má to dobrý hojivý účinok. Snažím sa čo najviac vyhýbať sladkému a mastnému a v pohodičke
Nevytlacaj si to, akurat si tam zanesies nejaky sajrajt...
Ked aom bola mensia aj mne sa to robilo, tak som si to len takou namydlenou kefou na kupanie trochu presla...nie zodrat kozu ale zasa tak aby tobbolo ucinne
niektori vravia, ze je to zo stresu...ini zasa, ze je to z toho ze sa potis.
@4 radsej ist za dermatovenerologom; a nie az ked to bude zle ale akonahle sa to zacne, nech sa moze liecba vcas podchytit..nech potom nevyzeras, akoby si presiel cez strielajuce gulometne hniezdo
Zrejme sa u teba prejavuje akné vo svojej závažnejšej podobe. Určite choď za lekárom - kožným... ten ti buď predpíše antibiotiká na vnútorné užitie - ak s tým budeš súhlasiť, alebo ti dá nejaké antibiotiká na vonkajšiu aplikáciu, prípadne len nejaké mastičky v závislosti od závažnosti akné. V každom prípade, ak to máš aj na hrudi, budeš s najväčšou pravdepodobnosťou strácať čas u kozmetičky
Tak s týmto mám nanešťastie skúsenosti... u kožnej som bola dokopy trikrát, jediné čo mi na to dala bol nejaký debilný lieh a na tretí krát povedala že ona nevie a nepomôže mi, toľko moje skúsenosti s dermatológmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a keď už máš také otázky tak zájdi za dermatovenerológom.
Ked aom bola mensia aj mne sa to robilo, tak som si to len takou namydlenou kefou na kupanie trochu presla...nie zodrat kozu ale zasa tak aby tobbolo ucinne
niektori vravia, ze je to zo stresu...ini zasa, ze je to z toho ze sa potis.
ostanú ti tam jazvy, v lepšom prípade ich zmierniš nejakou masťou, v horšom ti to ostane na furt.