Hello! Stiahol som jeden (pre mňa) kultový seriál (celkom zabudnutý a neznámy - Crime Traveller - Zločiny v čase po našom) v originálnom znení a vyzerá to, že nikde na nete na to nie sú titulky - ani anglické, ani nijaké. Osobne tomu vcelku rozumiem, ale
eventualne je tu este moznost ..sice zaberie neskutocne vela casu.. skusat..
pozri si ako vyzeraju v txt ostatne titulky.. a co sa tam jednotlivo pise.. a potom mozes skusat.. ze si zistis aky cas je ked to ten dotycny/a vravi a napisat ho tam..
je to system.. nechajte ma ja vsetko zvladnem.. ale ked tato tak bavi, mozno ti nebude vadit xte pozretie toho serialu..
neber ma uplne vazne.. @wewo to vystihol.. ale moznoze
@3 no prave to nechcem, pretože otrocky každý čas vypisovať, to by ma zabilo...btw. stiahol som subtitle workshop a ten dokáže presne čo potrebujem, takže je to v pohode... zisťujem, že je trochu problém triafať sa do rýchlejších dialógov, uvidím, dokedy ma to bude baviť...
Hm to je ten anglicky co ta detektivka mala doma stroj casu? To tusim dakedy bolo na JOJke alebo Markize dakedy daaaaavno, ked som bol este maly a kukaval som telku To si pamatam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
pozri si ako vyzeraju v txt ostatne titulky.. a co sa tam jednotlivo pise.. a potom mozes skusat.. ze si zistis aky cas je ked to ten dotycny/a vravi a napisat ho tam..
je to system.. nechajte ma ja vsetko zvladnem.. ale ked tato tak bavi, mozno ti nebude vadit xte pozretie toho serialu..
neber ma uplne vazne.. @wewo to vystihol.. ale moznoze